Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Sýnýr Ötesi Harekat Ýçin Teskere Çýkmalýmý?

Katýlýmcý sayýsý
374. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Çýkmalý

351 93.85%
  • Hayýr Çýkmamalý

23 6.15%
Sayfa 4/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
76 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Sýnýr Ötesi Harekat Ýçin Teskere Çýkmalýmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hemen çýkmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr çýkmamalý maþa dururken niye elimi köze atim'ki baþka yollarý vardýr ararým çünkü istediði zaman karakuvetleri sýnýr hareketi yapmakta hükümlüdür ülkenin geleceði için ve güvenilir bir huzur kendi halkýna yaþam saðlamak için bir yüksek kurumdur ve buna kimse karþý çýkamaz vataný için milleti için canýný seve seve feda edecek T.C askeri vardýr

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gördüðümüz çok geç kalýndý...daha önce hemde çok çok önce çýkmalýydý...bu saatten sonra çýksa ve Mehmetçiðimiz K.Iraða girse ne olacak...adamlar çoktan boþaltmýþlardýr kamplarý...anca kamplarda cezalý olanlarý býrakýp kaçmýþlardýr...girilse bile anca bu cezalýlardan baþkasýný alamayýz...çünkü adamlar çoktan iç kesimlere kaçmýþlardýr bile...bütün bunlara raðmen yinede çýkmalý ama hemen kullanýlmamalý...operasyon böyle davul zurnayla yapýlmazki...yaw siz durun durduðunuz yerde bir tezkere çýksýn baskýna geleceðizmi denir...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet bencede artýk çýkmalý býçak kemiðe dayandý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zabataygatör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    burda hayir diyen birkac kisi var onlarda dtp li..konusmalarinda baristan bahsediyorlar neyin barisini turk askeri bozduysa !!!iste ot beyinliler

dostum sözlerine dikkat ederk yaz bundan sonra bende hayýr oyu kullandým ve sebebini de açýkladým eðer zahmet edip okursan görürsün dtp yi býrak d harfine bile tahammül etmem ben onlarýn tamam mý!!! bu forumda da o tarz insanlar yok merak etme sonuçta bu bir ankettir herkesin fikri alýnýr o kadar isteyen de istediðine oy verir buna göre sen kimsenin beyninin ne olduðunu belirliyemezsin eðer belirlemeye kalkarsan ot beyinli kim olduðunu belgelemiþ olursun!!!dikkat et üslubuna haddini aþma

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dostum sözlerine dikkat ederk yaz bundan sonra bende hayýr oyu kullandým ve sebebini de açýkladým eðer zahmet edip okursan görürsün dtp yi býrak d harfine bile tahammül etmem ben onlarýn tamam mý!!! bu forumda da o tarz insanlar yok merak etme sonuçta bu bir ankettir herkesin fikri alýnýr o kadar isteyen de istediðine oy verir buna göre sen kimsenin beyninin ne olduðunu belirliyemezsin eðer belirlemeye kalkarsan ot beyinli kim olduðunu belgelemiþ olursun!!!dikkat et üslubuna haddini aþma
    !!! o kadar !!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu dtp midir nedir onlarý meclisten atmak lazým. Adamlarýn hiçbirince meymenet yok pkk terör örgütünü savunuyorlar.Bunlarý yok etmek lazým kaç kiþiler ise
    sayýn kosavalý arkadaþým sana yürekten katýlýyorum.öyle yok edilmelidirlerki yeryüzünde kökleri bile kalmasýn. saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadas yanlis anladin oy kullanlari sadece kapsamiyor dedigim oraya gidip kayip olmasin diye dusunenlerde var cunku.benim elestirdigim dtp liler sana degil ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

art niyetli olan lafi ustune alsin...hemde ot beyinli olanlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dostum ben zaten üstüme falan alýnmam ama senin üslubuna bakar mýsýn burda oy verenler dtp lidir yok ot beyinlidir öyle yakýþtýrmalar yapamazsýn kimseye!!! zaten pkklýlara ve onlarýn destekçisi olan herkese bi sýfat takmaya gerek yok ot en azýndan inekler yiyorda bi iþe yarýyor bunlar da o da yok ota bari hakaret etmiþ olmýyalým bu adiler için

Sayfa 4/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri