Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
39 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Kürt Yönetimi: Çok Kaygılız

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyide güzel kardeşim yukarda allah var bir peşmerge adiyse onun adını söyleyip adi diyeceksin bi türk hırsızssa onun adını söyleyip hırsız diyeceksin bir kürt şerefsizsse onun adını alıp şerefsiz diyeceksin bir peşmerge adiyse hepsi adi olacak diye bir kuaralmı var kendinizi kaybetmeyin müslüman evladıysanız tabi müslüman müslümanın kardeşidir unutmayın
    Çok doğru demişsin helal sana Mehmedim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çok doğru demişsin helal sana Mehmedim...
    :45: :45: Bencede cok guzel yazmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı atakan2007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hababam Sınıfı 3,5
    evet hababam 3.5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulletfromhell son kelimene üzüldüm
    mehmet kaynaklı arkadaşa bu kelimeyi yakıştırman ayıp bir şey ((''ha eğer barzani yada talabani ile bi akrabalığın varsa da kusura bakma....''))
    biraz sakin ve üzücü kelimelerden uzakdur abi tavsiyesi kardeş tavsiyesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bulletfromhell son kelimene üzüldüm
    mehmet kaynaklı arkadaşa bu kelimeyi yakıştırman ayıp bir şey ((''ha eğer barzani yada talabani ile bi akrabalığın varsa da kusura bakma....''))
    biraz sakin ve üzücü kelimelerden uzakdur abi tavsiyesi kardeş tavsiyesi
    Konu bulletfromhell tarafından (17-10-2007 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış anlama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar burdaki yorumlar pkk ve onlara destek verenler icin ..niye boyle rahatsiz oluyorsunuz???

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    naapiyim usta...sanki ben burda kafatasçılık yapıyomuşum gibi davranıyo adam...kastettiğimiz şeyin ne olduğunu yazdık anlattık...birinci mesajdaki olayı yaratan sanki halk kesimi,bizde onlara laf söylüyomuşuz gibi davranıyo...birinci mesajdaki olayı yaratanlar ismi geçen 2 şahıs ve onların uşakları....e onlar hakkında mesaj yazdığımız çok net....adam mesajımızı editleyip bide bana fırça atınca sinirlerim bozuldu....
    Bütün bir kesimi kapsar şekilde yazdığınız için o da üzerine alındı haliyle...unutulmamalı duyarlı hassas konular bunlar...fazla kurcalanmaya gelmez...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bütün bir kesimi kapsar şekilde yazdığınız için o da üzerine alındı haliyle...unutulmamalı duyarlı hassas konular bunlar...fazla kurcalanmaya gelmez...sevgilerimle...
    Konu bulletfromhell tarafından (17-10-2007 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış anlaşılmaya sebep olduğu için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alınmasına gerek yok...öyle bi keresteliği yapacak kadar kendimi kaybetmedim henüz..üstelik bugüne kadar öyle bi tutumumuz ne burda nede başka yerde olmuştur...üstüne üstlük boardda daha sert ve geneli kapsayan türde mesajlar varken arkadaş kalkıyor sadece benim mesajımı editliyor....sizcede yanlış değilmi???
    bak hakkaten üzüldüm şimdi....biz kalkıp burada hepimiz için önemli olan değerleri söylüyoruz,Allah'a hamd olsun ne inancımızdan ne de bu ülke sevgisinden sapmamız olmamış,herkese kardeş,usta,ağa demişiz,kimseye bi yanlış yapmamışız,fakat ne yazıkki Mehmet Kaynaklı ustamız bizim sözlerimizi ters anlayıp alınganlık göstermiş....gerekenleri söylememize rağmen ustamız hala daha kırılmış ve küsmüş gibi davranıyor...ustacığım sözlerimi yanlış anlamışsınız...yanlış anlama dahi olsa sizi kırdıysam özür dilerim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

naapiyim usta...sanki ben burda kafatasçılık yapıyomuşum gibi davranıyo adam...kastettiğimiz şeyin ne olduğunu yazdık anlattık...birinci mesajdaki olayı yaratan sanki halk kesimi,bizde onlara laf söylüyomuşuz gibi davranıyo...birinci mesajdaki olayı yaratanlar ismi geçen 2 şahıs ve onların uşakları....e onlar hakkında mesaj yazdığımız çok net....adam mesajımızı editleyip bide bana fırça atınca sinirlerim bozuldu....
    tamam tamam öfkelendiğin zaman sabırlı ol ve kazan :45:

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri