Kürt Yönetimi: Çok Kaygılız
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Peşmerge, Türkiye'den Kaynaklanan 'Saldırıların Artmasından Büyük Bir Kaygı Duyduklarını Belirtti. Peşmerge, 'Biz Bu Soruna Ne Siyasi, Ne Askeri, Ne de Duygusal Olarak Taraf Değiliz' Açıklaması Yaptı.

-Kuzey Irak'taki Kürt Yönetimi Sözcüsü Cemal Abdullah, Türkiye'den kaynaklanan "saldırıların artmasından büyük bir kaygı duyduklarını belirtti. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'yı desteklemediklerini savunan Abdullah, " Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sorunu, Türkiye ile halkı arasında. Biz bu soruna ne siyasi, ne askeri, ne de duygusal olarak taraf değiliz" dedi.


LONDRA(ANKA) – Kuzey Irak'taki Kürt Yönetimi Sözcüsü Cemal Abdullah, Türkiye'nin Kuzey Irak'a yönelik bombalamanın arttığını öne sürerek "Saldırıların artmasından çok kaygılıyız ve Türkiye'nin bunu yaptığı için çok üzgünüz" dedi.

Cemal Abdullah, İngiliz The Times gazetesinde yer alan açıklamalarında Türkiye'nin Kuzey Irak'ı hedef alan bombalamanın arttığını savundu. Abdullah "Artan saldırılardan çok kaygılıyız ve Türkiye'nin bunu yaptığı için çok üzgünüz" ifadesini kullandı. Sadece Kürt egemenliği değil aynı zamanda Irak'ın egemenliğinin söz konusu olduğunu vurgulayan Abdullah, "Bu aynı zamanda koalisyon güçleri için de sorundur" şeklinde konuştu.

Kürt Yönetiminin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'yı desteklemediğini öne süren Abdullah, " Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sorunu Türkiye ile halkı arasında. Biz bu soruna ne siyasi, ne askeri, ne de duygusal olarak taraf değiliz" dedi. (Ankara Haber Ajansı) 16.10.2007 11:54 [1044955]