Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
39 sonuçtan 31 ile 39 arası

Konu: Kürt Yönetimi: Çok Kaygılız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak hakkaten üzüldüm şimdi....biz kalkıp burada hepimiz için önemli olan değerleri söylüyoruz,Allah'a hamd olsun ne inancımızdan ne de bu ülke sevgisinden sapmamız olmamış,herkese kardeş,usta,ağa demişiz,kimseye bi yanlış yapmamışız,fakat ne yazıkki Mehmet Kaynaklı ustamız bizim sözlerimizi ters anlayıp alınganlık göstermiş....gerekenleri söylememize rağmen ustamız hala daha kırılmış ve küsmüş gibi davranıyor...ustacığım sözlerimi yanlış anlamışsınız...yanlış anlama dahi olsa sizi kırdıysam özür dilerim...
    süpersin ve bu kelime içinde(( ustacığım sözlerimi yanlış anlamışsınız...yanlış anlama dahi olsa sizi kırdıysam özür dilerim... ))beni nekadar sevindim bilemezsin kendi payıma söylüyorum çok
    teşekürler ederim..
    mehmet usta nerdesin
    Konu ayran tarafından (17-10-2007 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak hakkaten üzüldüm şimdi....biz kalkıp burada hepimiz için önemli olan değerleri söylüyoruz,Allah'a hamd olsun ne inancımızdan ne de bu ülke sevgisinden sapmamız olmamış,herkese kardeş,usta,ağa demişiz,kimseye bi yanlış yapmamışız,fakat ne yazıkki Mehmet Kaynaklı ustamız bizim sözlerimizi ters anlayıp alınganlık göstermiş....gerekenleri söylememize rağmen ustamız hala daha kırılmış ve küsmüş gibi davranıyor...ustacığım sözlerimi yanlış anlamışsınız...yanlış anlama dahi olsa sizi kırdıysam özür dilerim...
    Bu mesajınız çok yerinde oldu...duyarlılığınız için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    süpersin ve bu kelime içinde(( ustacığım sözlerimi yanlış anlamışsınız...yanlış anlama dahi olsa sizi kırdıysam özür dilerim... ))beni nekadar sevindim bilemezsin kendi payıma söylüyorum çok
    teşekürler ederim..
    mehmet usta nerdesin
    Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu mesajınız çok yerinde oldu...duyarlılığınız için teşekkürler...
    arkadaşlar hiç bi zaman insanları kırmak gibi bi derdim olmadı...ama insanlar -yanlış anlamalardan kaynaklanıyo dahi olsa- kırılabiliyorsa özür dilemek her zaman boynumuzun borcudur....sonuçta biz burada kavga etmek yada birbirimizi incitmek için bulunmuyoruz...burası uydu ağırlıklı bir forum ve biz buradan istifade ederken ustalarımızdan birini kırmak yada gücendirmek gibi bi olaya zaten girmeyiz.....umarım bundan sonra doğru anlaşılabilirim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hiç bi zaman insanları kırmak gibi bi derdim olmadı...ama insanlar -yanlış anlamalardan kaynaklanıyo dahi olsa- kırılabiliyorsa özür dilemek her zaman boynumuzun borcudur....sonuçta biz burada kavga etmek yada birbirimizi incitmek için bulunmuyoruz...burası uydu ağırlıklı bir forum ve biz buradan istifade ederken ustalarımızdan birini kırmak yada gücendirmek gibi bi olaya zaten girmeyiz.....umarım bundan sonra doğru anlaşılabilirim....
    inşallah....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu muhabbetinizi yaparken kelimelerinizi forum kuralları içinde seviyeli vede güzel konuşma ortramında yapmanız daha uygun olur ağır küfürlü geçecek muhabbet ortamı konuyu kapatırmaya varılır vede açılabilecek böyle konuşmarada davetiye çıkarır ona göre forum kurallarını unutmayın

keyifli muhabbetler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu meselenin 2 sayfası hakaret ettin etmedin tartışmasına ayrılmış. buna bir çare bulmalı. ne güzel okuya okuya gidiyordum. yorum yazacaktım konu ile ilgili.. bir tartışma çıktı hakaret etme diye. allah allah oku oku bir hal oldum. yazmıyorum yorum falan....selametle.
    not: "hababam sınıfı 3,5 " güzel bir yakıştırma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çok doğru demişsin helal sana Mehmedim...
    sağolun abi bu forumun en çok ihtiyaç duyduğu insana saygılarımı sunuyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekürler ederim..
    mehmet usta nerdesin
    valla gece 3 cihaz vardı malum ekmek
    bu yazılanlarıda görmeden kapamışım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağolun abi bu forumun en çok ihtiyaç duyduğu insana saygılarımı sunuyorum
    Düşüncen ve duyarlılığın için teşekkür ederim...ben her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum...ama forumlarda yöneticilik işini yapmak istemiyorum...çok ihtiyaç duyulduğu takdirde (inşallah duyulmaz) gelirim...elimden geleni yapar giderim...böyle rahat güzel...şimdi forum bünyesinde olan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ye destek veriyoruz...senide bekleriz oraya Mehmedim...sevgilerimle...

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri