Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Türkiyenin Eyaletlere Bölünme ve Devlet Başkanlığı Fikrine Ne dersiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar, bu konuyu açmak bile mantıksız,çeşitli görüşleri görürüz demekde yetersiz bu bir maç yorumumuki çeşitli görüş alalım. milli bir mesele,biz bunu konuşmadan önce köklü tarihimize ,ananelerimize,devlete ve başa sadakatimiize yaradılış özelliklerimize bakalım. son toprak elden çıkmasın diye verilen milli mücadele var(hoş ona bile saldırılar çoğaldı öyle şey yok diyenler arttı) kökü kömeci belirsiz piç bir devlet eyalet diye ,onun dayatmasıyla bizdemi olalım.bölünmenin yolu ,ver kurtulun değişik adı. aklımızı başımıza alalım.üniter yapı ve mili devlet anlayışı geleceğemizin teminatıdır.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konunun açılma sebebi nedir? Ayrıca hukuksal olarak başınız ağrıyabilir benden söylemesi. Ülke bütünlüğünün söz konusu olduğu konuları forumda tartışmaya açmak oyuncak değil ki? Konunun bir an önce kaldırılmasını talep ediyorum. Kaldırılmadığı takdirde üyeliğimin süresiz dondurulmasını talep ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuya herkes güneydogu gözüyle bakmış
    arkadaşlar ben bu konuyu açma sebebim tartışma konusu olsun diye
    yoksa çok benimsediğimden değil
    herkes görüşünü açıkça beyan edebilir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SatelliteHero Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konunun açılma sebebi nedir? Ayrıca hukuksal olarak başınız ağrıyabilir benden söylemesi. Ülke bütünlüğünün söz konusu olduğu konuları forumda tartışmaya açmak oyuncak değil ki? Konunun bir an önce kaldırılmasını talep ediyorum. Kaldırılmadığı takdirde üyeliğimin süresiz dondurulmasını talep ediyorum.
    süresiz dondurma diye birşey yuoktur girmezsiniz olur biter!!!
    neyi kimi neyle tehdit ediyorsunuz!!!!
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    süresiz dondurma diye birşey yuoktur girmezsiniz olur biter!!!
    neyi kimi neyle tehdit ediyorsunuz!!!!
    Türkiye Cumhuruyeti'nin rejimini tartışmaya açmak son günlere sanırım moda oldu ama kimseye yar olmaz. Bu ülkenin üniter yapısı devam edecektir. Açtığınız konular ile bildiğinizi okumaya devam edin ama birgün sert bir kayaya çarpacağınızı belirtmek isterim. Hiçbirşey Türkiye Cumhuriyeti'nden üstün değildir. Ne bir forum ne de bir co-admin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SatelliteHero Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türkiye Cumhuruyeti'nin rejimini tartışmaya açmak son günlere sanırım moda oldu ama kimseye yar olmaz. Bu ülkenin üniter yapısı devam edecektir. Açtığınız konular ile bildiğinizi okumaya devam edin ama birgün sert bir kayaya çarpacağınızı belirtmek isterim. Hiçbirşey Türkiye Cumhuriyeti'nden üstün değildir. Ne bir forum ne de bir co-admin.
    dostum ya sen benim ne demek istemediğimi anlamadın yada akşam akşam sataşma arıyorsun
    ben bölünsün ayrılsın demiyorum gayet normal bir vatandaş gibi konuyu yoruma açıyorum sen hala ülke bütünlüğünden benim açtıgım konunun yalnışlıgından bahsediyorsun
    senin kadar bende cumhuriyetçiyim merak etme
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum ya sen benim ne demek istemediğimi anlamadın yada akşam akşam sataşma arıyorsun
    ben bölünsün ayrılsın demiyorum gayet normal bir vatandaş gibi konuyu yoruma açıyorum sen hala ülke bütünlüğünden benim açtıgım konunun yalnışlıgından bahsediyorsun
    senin kadar bende cumhuriyetçiyim merak etme
    selametle
    Bakınız bahsettiğiniz konuyu bence küçümsüyorsunuz ya da neden bahsettiğinizin farkında değilsiniz. Bu ülkenin rejimi ve yönetim biçimi belirtilmiş. Sizin burada tartışma, fikir alışverişi adı altında yaptıklarınız farkında olsun veya olmasın bazı kişilere hizmet etmektedir. Kendiniz diyorsunuz konu güneydoğu değil ancak bu eyalet meselesini daha önce kimler gündeme getirmiştir? Amaçları nelerdir? Bakınız benim amacım birilerine sataşmak hiç değil. Burada bir yanlış olduğunu düşünüyorum ve diğer yorumlara baktığınızda da düşüncenizin destek görmediği ortada. Lütfen yanlışınızdan dönünüz ve konuyu tamamen kaldırınız. Eğer benim yanlış yaptığımı da düşünüyorusanız gereğini yaparsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizin yorumunuza saygı duyuyorum düşünceniz sizin için dogru olabilir ama ben bu konuyu buradan diğer üyelerle paylaşmayı düşünüyorum
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

milli sınırlar içinde vatan bir bütündür bölünemez
    M.Kemal Atatürk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanlar düşünceleriyle özgürdür cabbari kardeşimizi bizim kadar tanımassın tartışmaya açık bir konu açmış isteyen evette der hayırda der forum yönetimi olarak allah ın izniyle ülkenin bütünlüğünden haberdarız ve savunuruz

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri