Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
52 sonuçtan 51 ile 52 arası

Konu: Türkiyenin Eyaletlere Bölünme ve Devlet Başkanlığı Fikrine Ne dersiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cumhuriyet

Atatürk ün kurduğu cumhuriyetin suyumu çıktı ki ila ABD modeline yönelme düşünüyorsunuz ben anlamıyorum ya avrupa birliği ya islam birliği ilaki birilerine yamanmamızmı lazım.Fazla uzağa gitmeyin ecdadımızın tarihine bakmamımız yeterlidir.Ecdadımız koskoca imparatorluğu nasıl yönettiyse o model bize uygundur.ATATÜRK ün yolundan gitmemiz yeterlidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yalnız şunuda belirteyim o zamanki kültürle bu zamanki kültür aynı değil sadece mantık aynı aynı yazılan şeylerin üzerinden gidiliyor ona göre hareket ediliyor
    şimdilerde yeni anayasa değişikliğiiçerisindeler millet ayaga kalktı yaw durun bir deneyelim hala 1981 anayasasını kullanıyoruz darbeyle devrilmiş bir hükümetin başına gelen anayasasını kullanıyoruz lütfen o zamanla bu zamanı karıştırmayalım
    selametle
    sayın cabbari bende aynısını diyorum.dikkatli okursanız. yaptıran aynı güç.fark yok dün vatan evladını astırdı ,bugün bir ermeni piçini astırmıyor.bu güç eyalet sistemi istiyor.bu güç türkiye cumhuriyetini bölmek istiyor.bu güç MÜSLÜMANLIK DENİNCE TÜRK AKLA GELEN YÜCE BİR MİLLETİ TARİHTEN BİR ŞEKİLDE SİLMEK İSTİYOR,SOYSUZLAŞTIRMAK İSTİYOR.özde bir milleti etnik,dini sosyal söylemlerle her nabza şerbet vererek ayırmak istiyor. bu durum forumda bile herkes ana hatta hem fikir ama ufacık ayrıntıda ters düşülüyor.saygılar.

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri