Alıntı SatelliteHero Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konunun açılma sebebi nedir? Ayrıca hukuksal olarak başınız ağrıyabilir benden söylemesi. Ülke bütünlüğünün söz konusu olduğu konuları forumda tartışmaya açmak oyuncak değil ki? Konunun bir an önce kaldırılmasını talep ediyorum. Kaldırılmadığı takdirde üyeliğimin süresiz dondurulmasını talep ediyorum.
Fikir ve düşünce gelişimi yoluyla...paylaşımda bulunmak ve kendimizi geliştirmektir...kısaca fikir üretip fikir beyan edebilmeyi bu yolu kullanabilme yetisine sahip bireyler olmayı öngörüldüğü için...

Hiç bir sorun çıkmaz...hukuk fikir sunmaya,tartışmayı öğrenmeye ve bu yolla gelişime karşıysa...ilk beni yazsınlar hukuğun defterine...

Bu konuyu ilk gündeme getiren kişi...askeri darbeyle ülke yönetimine el koyan ve yıllarca yöneten hatta 1982 de özgürlüklere sınırlama getiren Anayasa çıkartan Kenan Evrendir...gündemi takip ediyorsanız Kendisi Bunları Tv de açıklamıştır...

Konuların ne hallerde kapatılıp kaldırılacağı yöneticilerin ve forum kurallarının bileceği iştir...uygun görüldüğü hallerde gerekli müdahale yapma yetkisi onlardadır...

Forum kuralları açık...girmezsiniz olur biter...dondurma,durdurma diye bir şey yok...şimdi kaldırılmasını istiyorsunuz diye konu kaldırılmaz...şahsınıza ait bir konu değilki bu talepte bulunabiliyorsunuz...beğenmiyorsan uygun bulmuyorsan kurallara aykırı mesaj ikonu var tıkla ona uygun olmadığı ve açıklamanı bildir...

Ne zaman fikir ortaya koyup,tartışmayı ve bu yolla kendimizi geliştirmeyi öğreneceğiz ki...neysee...sevgilerimle...