Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon
52 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Türkiyenin Eyaletlere Bölünme ve Devlet Baþkanlýðý Fikrine Ne dersiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sevgili dostum bu ülkede sýkýntý bu zaten hiç birþeyi tartýþamýyoruz
    sanki allahýn kanunuymuþ gibi görüyor bazý arkadaþlar veya birokratlar
    tartýþmadan birþey çýkmaz sevgili dostlar size allahýmla yemin ederimki
    inanýp inanmama size kalmýþ ama bölünme olursa baþta ben bir
    kürt olarak siper dururum tartýþmaktan korkmayalým düþünceler
    bizi birleþtirir bölmez bazý arkadaþlara söyliyorum vazgeçin
    miliyetçilikten yýlardýr yaný döngüde dönüp durduk bu zihniyetle
    beki sonuç koca bir hiç söylemden zarar gelmez gizlilik felaketleri
    getiren unsurlardýr ayný þeylerle sevinip ayný þeylerle
    üzülüyoruz týpký mesela bu geceki milli maç gibi hangi deli kanlý
    bana senden çok üzüldüm diye bilir neyse kim yaparsa yapsýn
    aþýrý miliyetçilik çok kötü birþey arkadaþlar
    sevgili arkadaþým,söylediðin sözlerin bir kýsmýna katýlýyorum .tartýþmaktan,fikir alýþveriþinden korkmayalým ve mümkün olduðunca paylaþalým.ama miliyetçi olmak da ne ýrkçýlýk,ne kafatasçýlýk nede þövenizmdir ayrýca milli maçtaki üzüntü ve seviçde deðildir.milliyetçi olmak Ýslam-Türk ülküsüne sahip çýkmak ve ilay-ý kelimeitullah ý yaymaktýr.yaratýlmýþ olarak þükürki müslümanýz,ve yüce Allah türk olarak yaratmýþ,türk olmak bir ýrk olmaktan ziyade kýrgýz, kazak,tatar,türkmen,karakalpak,kürt vs....birleþtiren bir isimdir.bir mensubiyettir,kandýr,candýr.unutmayalýmki bizim anladýðýmýz anlamda milliyetçilik olmazsa din,dil,töre,aile,namus vs hiç biri kalmaz.yani bu millet her türlü iç-dýþ tehdit altýndayken herkes özgürce konuþsun diye eyalet sistemini tartýþmaya açmak ahmak abdci-abci yazarlarýn,zatlarýn ve bölücülerin ekmeðine yað sürmektir.bir üniter yapý vardýr.çatlak yönleri varmýdýr mutlaka vardýr ama bölücülüðe prim yapacak konularda gereksiz diye düþünüyorum. herkese saygý ve sevgiler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart katýlýyorum...

Alýntý ESES-58 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sevgili arkadaþým,söylediðin sözlerin bir kýsmýna katýlýyorum .tartýþmaktan,fikir alýþveriþinden korkmayalým ve mümkün olduðunca paylaþalým.ama miliyetçi olmak da ne ýrkçýlýk,ne kafatasçýlýk nede þövenizmdir ayrýca milli maçtaki üzüntü ve seviçde deðildir.milliyetçi olmak Ýslam-Türk ülküsüne sahip çýkmak ve ilay-ý kelimeitullah ý yaymaktýr.yaratýlmýþ olarak þükürki müslümanýz,ve yüce Allah türk olarak yaratmýþ,türk olmak bir ýrk olmaktan ziyade kýrgýz, kazak,tatar,türkmen,karakalpak,kürt vs....birleþtiren bir isimdir.bir mensubiyettir,kandýr,candýr.unutmayalýmki bizim anladýðýmýz anlamda milliyetçilik olmazsa din,dil,töre,aile,namus vs hiç biri kalmaz.yani bu millet her türlü iç-dýþ tehdit altýndayken herkes özgürce konuþsun diye eyalet sistemini tartýþmaya açmak ahmak abdci-abci yazarlarýn,zatlarýn ve bölücülerin ekmeðine yað sürmektir.bir üniter yapý vardýr.çatlak yönleri varmýdýr mutlaka vardýr ama bölücülüðe prim yapacak konularda gereksiz diye düþünüyorum. herkese saygý ve sevgiler
    milliyetçi olmamak ne demek? olmak ne demek?
    bir amerikalý milliyetçi deðilmi?
    ingiliz deðilmi? milletini vatanýný seven milliyetçidir.
    milliyetçi birinden vatana millete zarar gelmez.
    haa vatana zarar vermek isteyenler milliyetçilerden korkar týrsar. onlarý rahatsýz eder vesselam. selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sizin yorumunuza saygý duyuyorum düþünceniz sizin için dogru olabilir ama ben bu konuyu buradan diðer üyelerle paylaþmayý düþünüyorum
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

milli sýnýrlar içinde vatan bir bütündür bölünemez
    M.Kemal Atatürk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkiyede eyalet sistemine karþýyým cünkü eyalet yonetimin bir sonraki adýmý bagýmýsýzlýk istekleri olacaktýr eyalet sisteminde her eyaletin kendi icinde yasalarý vardýr sadece dýþ meselelerde ülkeye bagýmlýdýr kendi icinde kendi yasalarýný uygular buda türkiyede büyük sorun yaratýr ve tam bagýmsýzlýk isteklerine yol acacaktýr eyalet sistemi.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

biz elimizin altýndaki ni bile geliþtiremiyoruz sevgili cabbari
    baksanýza bir anayasa taslaðý için bile ne komplo teorileri
    üretiyorlar söylemde þu yasa deðiþirse bu ülke müsülman olur
    olayýn vahimyetini bilmem anlata bildimi bu yüzden çok zor
    belki biz halk olarak uzlaþýrýz ama meclis
    asla biri ak der biri kara bu ülkede doðruyada yalnýþada
    ayný buhalefet olduðu sürece hiç bir geliþim gösteremeyiz
    diye düþünüyorum selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yav dünyada ne olursa olsun tartýþmaktan güzel birþey varmý
    bunun zararý nerede en basit örnek her birimiz ayrý þehirlerdeyiz
    ama eminimki birbirimizi hayata görmemmize raðmen bir çoðumuz
    gerçek dost olduk arkadaþ olduk olmasakda bile fikir paylaþabiliyoruz
    birbirimize bildiðimiz kadarýyla yardým ediyoruz üzüntüleri sevinçleri
    paylaþýyoruz bunun yalnýþý olurmu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þunuda belirteyim
    bu ülkede tartýþma olmadýðý için medya olmadýgý için birileri kurcalamadýgý için koca baþbakan herkesin gözü önünde idam edildi asýlsý!!!
    selametle
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    þunuda belirteyim
    bu ülkede tartýþma olmadýðý için medya olmadýgý için birileri kurcalamadýgý için koca baþbakan herkesin gözü önünde idam edildi asýlsý!!!
    selametle
    maalesef.haklýsýn sevgili arkadaþým ama deðiþen þeyler var ülke baþbakanýný astý ama adýný yazmaya ne elim ne dilim varýyor þerefsizi asamýyor.demekki ikisinide yaptýran ayný güç.bu misale izafen genele dökersek artýk öze dönmenin,kültürümüze ve tarihimize sahip çýkmanýn zamaný -gelmiþtir.bakýþ açýmýz kendi yeterliliklerimizle kalp ve gönül bakýþýyla aklýmýzý kullanmaktan geçiyor.hiç bir modele sisteme ihtiyaç yoktur.türklük ve müslümanlýk zaten ebedi bir modeldir.atamýzýn dediði gibi "muhtaç olduðun kudret damarlarýndaki asil kanda mevcuttur."(ayrýca ricam uzak ve yakýn tarihimizden düzenli olarak kýssalar elbirliðiyle verilirse uzak olduðumuz deðerlere bilgi paylaþýmýyla öðrenme ve hissetme oluþur diye umuyorum)selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ESES-58 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    maalesef.haklýsýn sevgili arkadaþým ama deðiþen þeyler var ülke baþbakanýný astý ama adýný yazmaya ne elim ne dilim varýyor þerefsizi asamýyor.demekki ikisinide yaptýran ayný güç.bu misale izafen genele dökersek artýk öze dönmenin,kültürümüze ve tarihimize sahip çýkmanýn zamaný -gelmiþtir.bakýþ açýmýz kendi yeterliliklerimizle kalp ve gönül bakýþýyla aklýmýzý kullanmaktan geçiyor.hiç bir modele sisteme ihtiyaç yoktur.türklük ve müslümanlýk zaten ebedi bir modeldir.atamýzýn dediði gibi "muhtaç olduðun kudret damarlarýndaki asil kanda mevcuttur."(ayrýca ricam uzak ve yakýn tarihimizden düzenli olarak kýssalar elbirliðiyle verilirse uzak olduðumuz deðerlere bilgi paylaþýmýyla öðrenme ve hissetme oluþur diye umuyorum)selametle
    yalnýz þunuda belirteyim o zamanki kültürle bu zamanki kültür ayný deðil sadece mantýk ayný ayný yazýlan þeylerin üzerinden gidiliyor ona göre hareket ediliyor
    þimdilerde yeni anayasa deðiþikliðiiçerisindeler millet ayaga kalktý yaw durun bir deneyelim hala 1981 anayasasýný kullanýyoruz darbeyle devrilmiþ bir hükümetin baþýna gelen anayasasýný kullanýyoruz lütfen o zamanla bu zamaný karýþtýrmayalým
    selametle
    Ýþte Davet Linkin!!

Sayfa 4/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri