Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
sevgili dostum bu ülkede sýkýntý bu zaten hiç birþeyi tartýþamýyoruz
sanki allahýn kanunuymuþ gibi görüyor bazý arkadaþlar veya birokratlar
tartýþmadan birþey çýkmaz sevgili dostlar size allahýmla yemin ederimki
inanýp inanmama size kalmýþ ama bölünme olursa baþta ben bir
kürt olarak siper dururum tartýþmaktan korkmayalým düþünceler
bizi birleþtirir bölmez bazý arkadaþlara söyliyorum vazgeçin
miliyetçilikten yýlardýr yaný döngüde dönüp durduk bu zihniyetle
beki sonuç koca bir hiç söylemden zarar gelmez gizlilik felaketleri
getiren unsurlardýr ayný þeylerle sevinip ayný þeylerle
üzülüyoruz týpký mesela bu geceki milli maç gibi hangi deli kanlý
bana senden çok üzüldüm diye bilir neyse kim yaparsa yapsýn
aþýrý miliyetçilik çok kötü birþey arkadaþlar
sevgili arkadaþým,söylediðin sözlerin bir kýsmýna katýlýyorum .tartýþmaktan,fikir alýþveriþinden korkmayalým ve mümkün olduðunca paylaþalým.ama miliyetçi olmak da ne ýrkçýlýk,ne kafatasçýlýk nede þövenizmdir ayrýca milli maçtaki üzüntü ve seviçde deðildir.milliyetçi olmak Ýslam-Türk ülküsüne sahip çýkmak ve ilay-ý kelimeitullah ý yaymaktýr.yaratýlmýþ olarak þükürki müslümanýz,ve yüce Allah türk olarak yaratmýþ,türk olmak bir ýrk olmaktan ziyade kýrgýz, kazak,tatar,türkmen,karakalpak,kürt vs....birleþtiren bir isimdir.bir mensubiyettir,kandýr,candýr.unutmayalýmki bizim anladýðýmýz anlamda milliyetçilik olmazsa din,dil,töre,aile,namus vs hiç biri kalmaz.yani bu millet her türlü iç-dýþ tehdit altýndayken herkes özgürce konuþsun diye eyalet sistemini tartýþmaya açmak ahmak abdci-abci yazarlarýn,zatlarýn ve bölücülerin ekmeðine yað sürmektir.bir üniter yapý vardýr.çatlak yönleri varmýdýr mutlaka vardýr ama bölücülüðe prim yapacak konularda gereksiz diye düþünüyorum. herkese saygý ve sevgiler