Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Türkiyenin Eyaletlere Bölünme ve Devlet Baþkanlýðý Fikrine Ne dersiniz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar, bu konuyu açmak bile mantýksýz,çeþitli görüþleri görürüz demekde yetersiz bu bir maç yorumumuki çeþitli görüþ alalým. milli bir mesele,biz bunu konuþmadan önce köklü tarihimize ,ananelerimize,devlete ve baþa sadakatimiize yaradýlýþ özelliklerimize bakalým. son toprak elden çýkmasýn diye verilen milli mücadele var(hoþ ona bile saldýrýlar çoðaldý öyle þey yok diyenler arttý) kökü kömeci belirsiz piç bir devlet eyalet diye ,onun dayatmasýyla bizdemi olalým.bölünmenin yolu ,ver kurtulun deðiþik adý. aklýmýzý baþýmýza alalým.üniter yapý ve mili devlet anlayýþý geleceðemizin teminatýdýr.saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konunun açýlma sebebi nedir? Ayrýca hukuksal olarak baþýnýz aðrýyabilir benden söylemesi. Ülke bütünlüðünün söz konusu olduðu konularý forumda tartýþmaya açmak oyuncak deðil ki? Konunun bir an önce kaldýrýlmasýný talep ediyorum. Kaldýrýlmadýðý takdirde üyeliðimin süresiz dondurulmasýný talep ediyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

konuya herkes güneydogu gözüyle bakmýþ
    arkadaþlar ben bu konuyu açma sebebim tartýþma konusu olsun diye
    yoksa çok benimsediðimden deðil
    herkes görüþünü açýkça beyan edebilir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý SatelliteHero Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konunun açýlma sebebi nedir? Ayrýca hukuksal olarak baþýnýz aðrýyabilir benden söylemesi. Ülke bütünlüðünün söz konusu olduðu konularý forumda tartýþmaya açmak oyuncak deðil ki? Konunun bir an önce kaldýrýlmasýný talep ediyorum. Kaldýrýlmadýðý takdirde üyeliðimin süresiz dondurulmasýný talep ediyorum.
    süresiz dondurma diye birþey yuoktur girmezsiniz olur biter!!!
    neyi kimi neyle tehdit ediyorsunuz!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    süresiz dondurma diye birþey yuoktur girmezsiniz olur biter!!!
    neyi kimi neyle tehdit ediyorsunuz!!!!
    Türkiye Cumhuruyeti'nin rejimini tartýþmaya açmak son günlere sanýrým moda oldu ama kimseye yar olmaz. Bu ülkenin üniter yapýsý devam edecektir. Açtýðýnýz konular ile bildiðinizi okumaya devam edin ama birgün sert bir kayaya çarpacaðýnýzý belirtmek isterim. Hiçbirþey Türkiye Cumhuriyeti'nden üstün deðildir. Ne bir forum ne de bir co-admin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý SatelliteHero Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Türkiye Cumhuruyeti'nin rejimini tartýþmaya açmak son günlere sanýrým moda oldu ama kimseye yar olmaz. Bu ülkenin üniter yapýsý devam edecektir. Açtýðýnýz konular ile bildiðinizi okumaya devam edin ama birgün sert bir kayaya çarpacaðýnýzý belirtmek isterim. Hiçbirþey Türkiye Cumhuriyeti'nden üstün deðildir. Ne bir forum ne de bir co-admin.
    dostum ya sen benim ne demek istemediðimi anlamadýn yada akþam akþam sataþma arýyorsun
    ben bölünsün ayrýlsýn demiyorum gayet normal bir vatandaþ gibi konuyu yoruma açýyorum sen hala ülke bütünlüðünden benim açtýgým konunun yalnýþlýgýndan bahsediyorsun
    senin kadar bende cumhuriyetçiyim merak etme
    selametle
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dostum ya sen benim ne demek istemediðimi anlamadýn yada akþam akþam sataþma arýyorsun
    ben bölünsün ayrýlsýn demiyorum gayet normal bir vatandaþ gibi konuyu yoruma açýyorum sen hala ülke bütünlüðünden benim açtýgým konunun yalnýþlýgýndan bahsediyorsun
    senin kadar bende cumhuriyetçiyim merak etme
    selametle
    Bakýnýz bahsettiðiniz konuyu bence küçümsüyorsunuz ya da neden bahsettiðinizin farkýnda deðilsiniz. Bu ülkenin rejimi ve yönetim biçimi belirtilmiþ. Sizin burada tartýþma, fikir alýþveriþi adý altýnda yaptýklarýnýz farkýnda olsun veya olmasýn bazý kiþilere hizmet etmektedir. Kendiniz diyorsunuz konu güneydoðu deðil ancak bu eyalet meselesini daha önce kimler gündeme getirmiþtir? Amaçlarý nelerdir? Bakýnýz benim amacým birilerine sataþmak hiç deðil. Burada bir yanlýþ olduðunu düþünüyorum ve diðer yorumlara baktýðýnýzda da düþüncenizin destek görmediði ortada. Lütfen yanlýþýnýzdan dönünüz ve konuyu tamamen kaldýrýnýz. Eðer benim yanlýþ yaptýðýmý da düþünüyorusanýz gereðini yaparsýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sizin yorumunuza saygý duyuyorum düþünceniz sizin için dogru olabilir ama ben bu konuyu buradan diðer üyelerle paylaþmayý düþünüyorum
    selametle
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

milli sýnýrlar içinde vatan bir bütündür bölünemez
    M.Kemal Atatürk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

insanlar düþünceleriyle özgürdür cabbari kardeþimizi bizim kadar tanýmassýn tartýþmaya açýk bir konu açmýþ isteyen evette der hayýrda der forum yönetimi olarak allah ýn izniyle ülkenin bütünlüðünden haberdarýz ve savunuruz

Sayfa 3/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 3 Kullanýcý var. (0 Uye ve 3 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri