Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ne yani sevmediðiniz birrileri bir þey demiþse birdaha baþkasý
o sözcüðü kulanmasýnmý ya býrakýn allah aþkýna bu tür
vatan sever hikayesini herkes kendince sever vatanýný
insan vatanýný niye sever biliyormusun baþka çaresi yoktur
da ondan kimse birbirini kandýrmasýn yok ben çok seviyorum
herkes dilediði gibi sevsin kimin ne sözü var ama büþüncelere gem
vurmaya çalýþmayýn ne kültürümüze nede dinimize yakýþmýyor
çok güzel
maþallah diyim çok güzel tartýþýyorsunuz allah muhabbetler versin![]()
KÝMÝNE SORSAN MEZARDAN ÇIKARIR BÝR DAHA ASARIM DÝYOR KÝMÝNE SORSAN TÜRKÝYEY ÖYLE ÝR LÝDER BÝR DAHA GELMEZ DÝYORLAR
dedelerimiz o þahýsý bize oyle bir anlattýlarki yalnýþ bir inanýnþýn imaný ve inanýþlarý gayesinde hareket ettiði için ülke menfaatlerini ön plana çýkardýgý için maalesef kurban seçilmiþ ve tüm dünyanýn gözü önünde belkide hiç unutulamayacak bir þekilde idam edilmiþtir
esas idam edilmesi gerekenler imralýda beslenirken rahmetli menderes hiç ugruna yobazlýk ugruna demokrasi þehidi olmuþtur ALLAH gani gani rahmet eylesin
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
yalnýz þunuda belirteyim o zamanki kültürle bu zamanki kültür ayný deðil sadece mantýk ayný ayný yazýlan þeylerin üzerinden gidiliyor ona göre hareket ediliyor
þimdilerde yeni anayasa deðiþikliðiiçerisindeler millet ayaga kalktý yaw durun bir deneyelim hala 1981 anayasasýný kullanýyoruz darbeyle devrilmiþ bir hükümetin baþýna gelen anayasasýný kullanýyoruz lütfen o zamanla bu zamaný karýþtýrmayalým
selametle
Ýþte Davet Linkin!!
peki.. eyalet sistemine geçmenin zararlý olacaðý yönünde bir çoðunluk var sanýrým.
avantajlarý ne olabilir. yararý ne olur yanii eyalet sistemine geçilirse?
ben bundan nasýl etkilenirim. diyelimki urfaya akrabalarýma gideceðim. rahatlýkla gidebilecekmiyim? basit bir soru ama...selametle...
Arkadaþlar, Türkiye nin bölünemez bir bütün olduðu ve idare þeklininde laik demokrasi olduðu anayasada belirtilmiþtir. Sizler kalkmýþsýnýz, eyaletlere bölünme muhabbeti altýnda Türkiye nin bölünmesinden bahsediyorsunuz. Eyaletlere bölünmesinin sonrasýnda Türkiye nin bölüneceðini en saf insanlar bile bilirler. Her eyalet daha sonra kendi asayiþ kuvvetlerini ve silahlý kuvvetlerini kuracaklar,dýþ bir devletin korumasý altýnda isyan bayraðýný açýp baðýmsýzlýðýný ilan ederse neyle müdahale edeceksiniz? Böyle uçuk bir konunun bu forumda açýlmasýnýn mantýklý olmadýðýný 16 nolu mesajýmdada yazmýþtým yine bu düþüncemin arkasýndayým. Böyle konular PKK ve destekçilerine ilham oluyor. Yukarýda bazý arkadaþlarýn yazdýðý gibi bu konunun kilitlenmesi dileðimdir.
osmann arkadaþýma katýlýyorum
yani bölünse bize ne faydasý olacak?
bölünmesi bence hiçbir faydasý olmaz ülkemize bataklýða sürükler bizi birbirimizden ayýrýr
Ýþte Davet Linkin!!
cumhuriyet sonsuza dek
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 3 Kullanýcý var. (0 Uye ve 3 Misafir)
Yer imleri