Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Türkiyenin Eyaletlere Bölünme ve Devlet Baþkanlýðý Fikrine Ne dersiniz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    þunuda belirteyim
    bu ülkede tartýþma olmadýðý için medya olmadýgý için birileri kurcalamadýgý için koca baþbakan herkesin gözü önünde idam edildi asýlsý!!!
    selametle
    yaramýzý yine deþtin sevgili cabbarý rahmetli menderes ten
    söz ediyon deðilmi hey gidi dünya onu asanlar bugün
    bu ülkede daha söz sahibi malesef

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý SatelliteHero Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bakýnýz bahsettiðiniz konuyu bence küçümsüyorsunuz ya da neden bahsettiðinizin farkýnda deðilsiniz. Bu ülkenin rejimi ve yönetim biçimi belirtilmiþ. Sizin burada tartýþma, fikir alýþveriþi adý altýnda yaptýklarýnýz farkýnda olsun veya olmasýn bazý kiþilere hizmet etmektedir. Kendiniz diyorsunuz konu güneydoðu deðil ancak bu eyalet meselesini daha önce kimler gündeme getirmiþtir? Amaçlarý nelerdir? Bakýnýz benim amacým birilerine sataþmak hiç deðil. Burada bir yanlýþ olduðunu düþünüyorum ve diðer yorumlara baktýðýnýzda da düþüncenizin destek görmediði ortada. Lütfen yanlýþýnýzdan dönünüz ve konuyu tamamen kaldýrýnýz. Eðer benim yanlýþ yaptýðýmý da düþünüyorusanýz gereðini yaparsýnýz.
    ne yani sevmediðiniz birrileri bir þey demiþse birdaha baþkasý
    o sözcüðü kulanmasýnmý ya býrakýn allah aþkýna bu tür
    vatan sever hikayesini herkes kendince sever vatanýný
    insan vatanýný niye sever biliyormusun baþka çaresi yoktur
    da ondan kimse birbirini kandýrmasýn yok ben çok seviyorum
    herkes dilediði gibi sevsin kimin ne sözü var ama büþüncelere gem
    vurmaya çalýþmayýn ne kültürümüze nede dinimize yakýþmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok güzel
    maþallah diyim çok güzel tartýþýyorsunuz allah muhabbetler versin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yaramýzý yine deþtin sevgili cabbarý rahmetli menderes ten
    söz ediyon deðilmi hey gidi dünya onu asanlar bugün
    bu ülkede daha söz sahibi malesef
    KÝMÝNE SORSAN MEZARDAN ÇIKARIR BÝR DAHA ASARIM DÝYOR KÝMÝNE SORSAN TÜRKÝYEY ÖYLE ÝR LÝDER BÝR DAHA GELMEZ DÝYORLAR
    dedelerimiz o þahýsý bize oyle bir anlattýlarki yalnýþ bir inanýnþýn imaný ve inanýþlarý gayesinde hareket ettiði için ülke menfaatlerini ön plana çýkardýgý için maalesef kurban seçilmiþ ve tüm dünyanýn gözü önünde belkide hiç unutulamayacak bir þekilde idam edilmiþtir
    esas idam edilmesi gerekenler imralýda beslenirken rahmetli menderes hiç ugruna yobazlýk ugruna demokrasi þehidi olmuþtur ALLAH gani gani rahmet eylesin
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ESES-58 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    maalesef.haklýsýn sevgili arkadaþým ama deðiþen þeyler var ülke baþbakanýný astý ama adýný yazmaya ne elim ne dilim varýyor þerefsizi asamýyor.demekki ikisinide yaptýran ayný güç.bu misale izafen genele dökersek artýk öze dönmenin,kültürümüze ve tarihimize sahip çýkmanýn zamaný -gelmiþtir.bakýþ açýmýz kendi yeterliliklerimizle kalp ve gönül bakýþýyla aklýmýzý kullanmaktan geçiyor.hiç bir modele sisteme ihtiyaç yoktur.türklük ve müslümanlýk zaten ebedi bir modeldir.atamýzýn dediði gibi "muhtaç olduðun kudret damarlarýndaki asil kanda mevcuttur."(ayrýca ricam uzak ve yakýn tarihimizden düzenli olarak kýssalar elbirliðiyle verilirse uzak olduðumuz deðerlere bilgi paylaþýmýyla öðrenme ve hissetme oluþur diye umuyorum)selametle
    yalnýz þunuda belirteyim o zamanki kültürle bu zamanki kültür ayný deðil sadece mantýk ayný ayný yazýlan þeylerin üzerinden gidiliyor ona göre hareket ediliyor
    þimdilerde yeni anayasa deðiþikliðiiçerisindeler millet ayaga kalktý yaw durun bir deneyelim hala 1981 anayasasýný kullanýyoruz darbeyle devrilmiþ bir hükümetin baþýna gelen anayasasýný kullanýyoruz lütfen o zamanla bu zamaný karýþtýrmayalým
    selametle
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

peki.. eyalet sistemine geçmenin zararlý olacaðý yönünde bir çoðunluk var sanýrým.
    avantajlarý ne olabilir. yararý ne olur yanii eyalet sistemine geçilirse?
    ben bundan nasýl etkilenirim. diyelimki urfaya akrabalarýma gideceðim. rahatlýkla gidebilecekmiyim? basit bir soru ama...selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar, Türkiye nin bölünemez bir bütün olduðu ve idare þeklininde laik demokrasi olduðu anayasada belirtilmiþtir. Sizler kalkmýþsýnýz, eyaletlere bölünme muhabbeti altýnda Türkiye nin bölünmesinden bahsediyorsunuz. Eyaletlere bölünmesinin sonrasýnda Türkiye nin bölüneceðini en saf insanlar bile bilirler. Her eyalet daha sonra kendi asayiþ kuvvetlerini ve silahlý kuvvetlerini kuracaklar,dýþ bir devletin korumasý altýnda isyan bayraðýný açýp baðýmsýzlýðýný ilan ederse neyle müdahale edeceksiniz? Böyle uçuk bir konunun bu forumda açýlmasýnýn mantýklý olmadýðýný 16 nolu mesajýmdada yazmýþtým yine bu düþüncemin arkasýndayým. Böyle konular PKK ve destekçilerine ilham oluyor. Yukarýda bazý arkadaþlarýn yazdýðý gibi bu konunun kilitlenmesi dileðimdir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

osmann arkadaþýma katýlýyorum
    yani bölünse bize ne faydasý olacak?
    bölünmesi bence hiçbir faydasý olmaz ülkemize bataklýða sürükler bizi birbirimizden ayýrýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    peki.. eyalet sistemine geçmenin zararlý olacaðý yönünde bir çoðunluk var sanýrým.
    avantajlarý ne olabilir. yararý ne olur yanii eyalet sistemine geçilirse?
    ben bundan nasýl etkilenirim. diyelimki urfaya akrabalarýma gideceðim. rahatlýkla gidebilecekmiyim? basit bir soru ama...selametle...
    neden gidemeyesin arkadaþým eyaletlere bölününce herkes birbirinin eyaletine pasaportlamý girecek?
    avrupa birliði uyeleri bile kendi aralarýnda pasaportsuz geziyor!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cumhuriyet sonsuza dek

Sayfa 5/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 3 Kullanýcý var. (0 Uye ve 3 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri