REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Dunya Dışı Varlıklar Varmı?

Katılımcı sayısı
554. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

303 54.69%
  • Hayır

136 24.55%
  • İki Secenekte Olabilir.

115 20.76%
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
69 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dunya Dışı Varlıklar Varmı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Dunya Dışı Varlıklar Varmı?

Bu haftaki anketimiz Dunya Dışı Varlıklar Varmı? Mesela hep gundemde olmuştur ufolar,dünya dısı varlıklar yada uzayda hayat varmı diye.Yada birebir tanık olan herkesin yorumunu bekliyoruz..

Anketimiz 7 gun sürecektir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zamanında bu konuyu cok arastırmıştım ben ve ankete dökmek istedim herzaman siyaseti polemik anketleri bu konuda biraz ara vererek konuda siz sormak istedim .Ufoların var oldugu söyleniyor ama ele alınmış su an kadar hiç bir bulguya ben kendim rastlayamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zamanında bu konuyu cok arastırmıştım ben ve ankete dökmek istedim herzaman siyaseti polemik anketleri bu konuda biraz ara vererek konuda siz sormak istedim .Ufoların var oldugu söyleniyor ama ele alınmış su an kadar hiç bir bulguya ben kendim rastlayamadım
    selam bu konuda size ışık vereceğini düşündüğüm için bilgi kitabını okumanızı tavsiye ederim ön yargısız olarak bu konuya bakışınız değişebilir. bilginize

Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hem var hemde yok ikiside tahminlerimiz zorluyorum ama inanmak ve inanmamak arasında kalıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hem var hemde yok ikiside tahminlerimiz zorluyorum ama inanmak ve inanmamak arasında kalıyorum
    aynen katılıyorum ustama çok derin mevzular bunlar allah bilir ancak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim şahsi görüşüm 'var' şeklinde ve Arkeolojik bulguları Mitoloji de desteklemektedir.Bu iki bilimsel verileri yok sayamazsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karalaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim şahsi görüşüm 'var' şeklinde ve Arkeolojik bulguları Mitoloji de desteklemektedir.Bu iki bilimsel verileri yok sayamazsınız.
    Bencede var .Sadece biz degiliz tek canlı amerika nasa bile uzaylıyı biryerde tutuyormuş hatta göstermişlerdi ufu dosyası aldı programda izlenen göruntulerde bile ucak olmadııg belli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence yok ne ufosuymuş insanların çıkarması işte...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bende varla yok arası dolaşıyorum bazen oyle şeyler ortaya konuyorki var diyorum bazende varsa nerde bunlar kardeşim diyorum sanırım cok utangac varlıklar bunlar bir türlü görünmediler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla bende varla yok arası dolaşıyorum bazen oyle şeyler ortaya konuyorki var diyorum bazende varsa nerde bunlar kardeşim diyorum sanırım cok utangac varlıklar bunlar bir türlü görünmediler
    Evet zamanında kanal 6 da ufo ile ilgili program vardı cok inanıyordum

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri