ben evet dedim ama ufoya falan inanmam.vermemim sebebi gerek ilmi gerek dini söylemlerle mantığımı birleştirmem.insan yaradılmışların en üstünüdür ve tüm alemlerin rabbi gibi,kainatın oluşumu uzay denen sonsuz boşluk kavramı vs.evet vardır diyorum
Evet
Hayır
İki Secenekte Olabilir.
ben evet dedim ama ufoya falan inanmam.vermemim sebebi gerek ilmi gerek dini söylemlerle mantığımı birleştirmem.insan yaradılmışların en üstünüdür ve tüm alemlerin rabbi gibi,kainatın oluşumu uzay denen sonsuz boşluk kavramı vs.evet vardır diyorum
Derin mevzu beni aşar![]()
Yok öyle şeyler inanmayın bunlara hurafe hurafe.
dünya dışı derken illa ufo ise kastedilen bence yoktur.
ama cinler den bahsediliyorsa vardır. peygamber efendimizde bunu doğrulamıştır.
ankete ben ikiside olabilir dedim. selametle.
arkadaşlar benim bu konudaki görüşüm dünya dışı varlıkların olduğuna inanıyorum rabbim evreni okadar büyük ve bi okadarda mükemmel yaratmış ışık hızıyla giden bir araçla yıllarca uzayda yolculuk yapsak mutlaka biz insan oğlunun ulaşamayacağı binlerce galaksi ve güneş sistemimiz gibi sistemler vardır kısacası arkadaşlar hiç bir zaman ulaşamayacağımız sistemleri yüce allahımın biz insanlar için yarattığına inanmıyorum mutlaka uzaklarda bir yarlerde var olan bir çeşit canlıların var olduğuna inanıyorum bu kocaman evrenin daha nice canlılar barındırdığına inanıyorum
bence olabilir alemlein rabbi onlarıda yaratmış olabilir
bence dünya dışı bir yaşam olabilir.hatta başıma gelen bir olayı anlatmak isterim.akşam saatleriydi saat 20,00-21,00 gibi.geçen sene uydu monte ediyordum.evin önündeki asma talvarına merdiven dayayıp demire bağlamaya çalışıyordum.açısal olarak 45 derecelik açıyla çanağın altında duruyordum.tam çanağı ayarlarken alev şeklinde bir şey gördüm.yere paralel gidiyordu.ama alevi çıkaracak bir cisim görünmüyordu.uçak olsa dedim ses gelirdi.ve o kadar alev gözükmezdi.yıldız kayması desem.yukarıdan aşağıya kayardı.o an donup kaldım.yaklaşık 3-5 saniye sonra kayboldu.yanımda yüzleri bana dönük olarak evin sahibi ve kardeşim vardı.onlarada söyledim inanamadılar.
bunu sizlerle dalga geçmek için yazmadığımı bilmenizi isterim.bütün ciddiyetim ve samimiyetimle söylüyorum.
bence olabilir arkadaşlar zaten eskilerimizinde dediği gibi dünyada görmediğimiz canlıları görecegiz derdi büyükbabam gerçekten akşam haberlerde ben barış mançoyum diyen çocuga ve hülya hanımın kendisinin karısı oldugunu idda eden çocuga bakınca insanın bir inanası birde öyle şey olur diyor insan içinden gerçekten belkide dünyanın sonu geliyo arkadaşlar
:stop:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri