Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Dunya Dışı Varlıklar Varmı?

Katılımcı sayısı
554. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

303 54.69%
  • Hayır

136 24.55%
  • İki Secenekte Olabilir.

115 20.76%
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Dunya Dışı Varlıklar Varmı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kesinlikle inanıyorum.paranormal,parapsikoloji, psişik gibi kavramları biraz kurcalayınca gerçektende var diyebilirsiniz.bana göre ufo da var,uzaylıda var,hayalette var,ruhe peri cin de var,kısacası dünya dışı bazı şeylerin döndüğüne katılıyorum.beni buna inandırmayı beceren ise discovery channel'in pazar gecelerki sunduğu programdı ve çokta güzel olayları anlatıyordu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ufo

BENCE UFO AMERİKALILARIN DÜNYADAKİ DİĞER İNSANLARI OYALAMA TAKTİĞİ ZATEN UFO OLSADA ONLAR GÖRÜR ONLAR YAKALAR ONLAR DÜNYAYI KURTARIR. :49: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı paradox2 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BENCE UFO AMERİKALILARIN DÜNYADAKİ DİĞER İNSANLARI OYALAMA TAKTİĞİ ZATEN UFO OLSADA ONLAR GÖRÜR ONLAR YAKALAR ONLAR DÜNYAYI KURTARIR. :49: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bunlar bizi aşan konular arkadaşlar biz kendi işimize bakalım saygılar...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

no coment

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yoktur dünya dışı derken zaten ölümden sonra ahiret yani gerçek dünya vardır zaten ordada nevar neyok hepimiz biliyoruzdur.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yoktur dünya dışı derken zaten ölümden sonra ahiret yani gerçek dünya vardır zaten ordada nevar neyok hepimiz biliyoruzdur.
    Hiç gitmişliğim yok...ben bilmiyorum valla...ne var ne yok oralarda...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hiç gitmişliğim yok...ben bilmiyorum valla...ne var ne yok oralarda...

benimde gitmişliğim yok ama hepimizin gideciğiyer belli gidince sende görürsün bende hepimiz görücez senuçta.ne olduğunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende bu inançla yokların arasındayım. inanmıyorum var olduğuna. saygılar.ç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar dünya dışında Cinler Melekler ve bizim bilmedigimiz Allah'ın yarattıgı bircok varlık vardır bunlarda nasılki biz insanlar dünyada yasamak üzere yaratılmışsak onlarda bulundukları yerin sartlarına göre bir hayat sürdürmektedirler Hepimiz Allah'ın yarattıgı birer varlıgız

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri