bence olabilir alemlein rabbi onlarıda yaratmış olabilir
Evet
Hayır
İki Secenekte Olabilir.
bence olabilir alemlein rabbi onlarıda yaratmış olabilir
bence dünya dışı bir yaşam olabilir.hatta başıma gelen bir olayı anlatmak isterim.akşam saatleriydi saat 20,00-21,00 gibi.geçen sene uydu monte ediyordum.evin önündeki asma talvarına merdiven dayayıp demire bağlamaya çalışıyordum.açısal olarak 45 derecelik açıyla çanağın altında duruyordum.tam çanağı ayarlarken alev şeklinde bir şey gördüm.yere paralel gidiyordu.ama alevi çıkaracak bir cisim görünmüyordu.uçak olsa dedim ses gelirdi.ve o kadar alev gözükmezdi.yıldız kayması desem.yukarıdan aşağıya kayardı.o an donup kaldım.yaklaşık 3-5 saniye sonra kayboldu.yanımda yüzleri bana dönük olarak evin sahibi ve kardeşim vardı.onlarada söyledim inanamadılar.
bunu sizlerle dalga geçmek için yazmadığımı bilmenizi isterim.bütün ciddiyetim ve samimiyetimle söylüyorum.
bence olabilir arkadaşlar zaten eskilerimizinde dediği gibi dünyada görmediğimiz canlıları görecegiz derdi büyükbabam gerçekten akşam haberlerde ben barış mançoyum diyen çocuga ve hülya hanımın kendisinin karısı oldugunu idda eden çocuga bakınca insanın bir inanası birde öyle şey olur diyor insan içinden gerçekten belkide dünyanın sonu geliyo arkadaşlar
:stop:
bence dünya dışı varlıklar vardır cinler melekler şekilden şekile girebilirler
artı şeytan
arkadaşlar sonsuz kainatta biz gökyüzünü ve yıldızları güzel görelim diyemi yaratmış allah derinlemese bir düşünün derim.
soruya benden yanıt evet uzayda bizden başka yaşamlar var ama bizim gibi yada farklı görünümde bu varlıklar kendi yaşam ortamlarına uygun fiziksel özellik kazanmış olabilir.
bizim burada yaşanmaz dediğimiz bir ortamda kendi fiziksel yapılarıyla yaşanıyo olabilir
sadece geniş düşünmek yeterli diyorum.Saygılarımla.
olurda olmazda
bide suradan bakmak lazım allah kainatta hiçbirşeyi nedensiz yaratmamıştır.bu kadar gezegen ve ışık sistemi sadece biz boş zmanlarımızda teleskopla inceleyelim diye yaratılmamıştır.herhalde cok guzel bır konu açılmış.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri