REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Dunya Dışı Varlıklar Varmı?

Katılımcı sayısı
554. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

303 54.69%
  • Hayır

136 24.55%
  • İki Secenekte Olabilir.

115 20.76%
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Dunya Dışı Varlıklar Varmı?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bencede var...olmaması mümkün değil...

Ayrıca ben dünya dışında yaşayanların,dünya dışında hayatların olduğunuda inanıyorum...

Not : Ammada çok şeye inanıyormuşum...sanada inanıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Insanlik nerden gelmiski yolsa bizi baskasi icat eti ?Oyle mi deilmi yorum yapalim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hem var hemde yok ikiside tahminlerimiz zorluyorum ama inanmak ve inanmamak arasında kalıyorum
    aynen katılıyorum ustama çok derin mevzular bunlar allah bilir ancak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorum yok bu soruda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kesinlikle inanıyorum.paranormal,parapsikoloji, psişik gibi kavramları biraz kurcalayınca gerçektende var diyebilirsiniz.bana göre ufo da var,uzaylıda var,hayalette var,ruhe peri cin de var,kısacası dünya dışı bazı şeylerin döndüğüne katılıyorum.beni buna inandırmayı beceren ise discovery channel'in pazar gecelerki sunduğu programdı ve çokta güzel olayları anlatıyordu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ufo

BENCE UFO AMERİKALILARIN DÜNYADAKİ DİĞER İNSANLARI OYALAMA TAKTİĞİ ZATEN UFO OLSADA ONLAR GÖRÜR ONLAR YAKALAR ONLAR DÜNYAYI KURTARIR. :49: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bunlar bizi aşan konular arkadaşlar biz kendi işimize bakalım saygılar...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı paradox2 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BENCE UFO AMERİKALILARIN DÜNYADAKİ DİĞER İNSANLARI OYALAMA TAKTİĞİ ZATEN UFO OLSADA ONLAR GÖRÜR ONLAR YAKALAR ONLAR DÜNYAYI KURTARIR. :49: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

no coment

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdnky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bide suradan bakmak lazım allah kainatta hiçbirşeyi nedensiz yaratmamıştır.bu kadar gezegen ve ışık sistemi sadece biz boş zmanlarımızda teleskopla inceleyelim diye yaratılmamıştır.herhalde cok guzel bır konu açılmış.
    Teşekkur ederim.Anker acarken amacımız bilindik bir anket acmak degilfarklı konularda anketten öte yorumlar çok guzel anketler hep bana kalıyor anket acan olmadıgı için

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri