REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Dunya Dışı Varlıklar Varmı?

Katılımcı sayısı
554. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

303 54.69%
  • Hayır

136 24.55%
  • İki Secenekte Olabilir.

115 20.76%
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Dunya Dışı Varlıklar Varmı?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkur ederim.Anker acarken amacımız bilindik bir anket acmak degilfarklı konularda anketten öte yorumlar çok guzel anketler hep bana kalıyor anket acan olmadıgı için
    Anketci başı ilan ediyorum seni...dur anketim geldi deme hemen...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yoktur dünya dışı derken zaten ölümden sonra ahiret yani gerçek dünya vardır zaten ordada nevar neyok hepimiz biliyoruzdur.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yoktur dünya dışı derken zaten ölümden sonra ahiret yani gerçek dünya vardır zaten ordada nevar neyok hepimiz biliyoruzdur.
    Hiç gitmişliğim yok...ben bilmiyorum valla...ne var ne yok oralarda...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hiç gitmişliğim yok...ben bilmiyorum valla...ne var ne yok oralarda...

benimde gitmişliğim yok ama hepimizin gideciğiyer belli gidince sende görürsün bende hepimiz görücez senuçta.ne olduğunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende bu inançla yokların arasındayım. inanmıyorum var olduğuna. saygılar.ç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar dünya dışında Cinler Melekler ve bizim bilmedigimiz Allah'ın yarattıgı bircok varlık vardır bunlarda nasılki biz insanlar dünyada yasamak üzere yaratılmışsak onlarda bulundukları yerin sartlarına göre bir hayat sürdürmektedirler Hepimiz Allah'ın yarattıgı birer varlıgız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Lyon-1995 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence dünya dışı bir yaşam olabilir.hatta başıma gelen bir olayı anlatmak isterim.akşam saatleriydi saat 20,00-21,00 gibi.geçen sene uydu monte ediyordum.evin önündeki asma talvarına merdiven dayayıp demire bağlamaya çalışıyordum.açısal olarak 45 derecelik açıyla çanağın altında duruyordum.tam çanağı ayarlarken alev şeklinde bir şey gördüm.yere paralel gidiyordu.ama alevi çıkaracak bir cisim görünmüyordu.uçak olsa dedim ses gelirdi.ve o kadar alev gözükmezdi.yıldız kayması desem.yukarıdan aşağıya kayardı.o an donup kaldım.yaklaşık 3-5 saniye sonra kayboldu.yanımda yüzleri bana dönük olarak evin sahibi ve kardeşim vardı.onlarada söyledim inanamadılar.
    bunu sizlerle dalga geçmek için yazmadığımı bilmenizi isterim.bütün ciddiyetim ve samimiyetimle söylüyorum.
    Gerçekten ilginç Özellikle akdeniz taraflarında ufoları gören cok kişi iddaa ediyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence ofo mufoooooo yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence ofo mufoooooo yok
    Belgesi varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilmiyorum belki bu konudan daha önce bahsetmiş olabilirim ama başlık açılmış mademki tekrar dahi olsa bahsetmekte fayda var....hoş olay CABBARİ 'nin de ilgi alanına girer ama biz yinede dilimiz döndüğünce anlatalım...mısırdaki piramitleri hepiniz biliyorsunuzdur....muhteşem bir yapıt...piramidi oluşturan taşların herbirinin ağırlığı 100 tondan fazla....piramitlerin olduğu bölgeye taş getirilebilecek en yakın taş bulunan bölge yüzlerce kilometre ötede....piramitlerin içi korkunç labirentlerle dolu...labirentlerin en sonundada firavun ramsesin mumyası var....ramsesin boynunda da uranyum bir kolye var....binlerce yıl önce yapılmış olan bu muhteşem yapıt insan işi olabilir diyorsanız saygı duyarım...ama en azından ramsesin boynuna uranyum kolye takabilenler kesinlikle insan olamaz,çünkü uranyum ölümcül bir radyoaktif elementtir....

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri