“Gözlemlerde ve filme alınan görüntülerde genellikle bu ışıklı cisimlerin sayılarının bazen 1 bazen de 3, 7, 10, 15’e kadar çıkabildiğini” iddia eden Akdoğan, dünya “UFO” literatüründe zaman zaman görülmüş olan çoklu UFO filolarına Türkiye’de de ilk defa tanık olunduğunu belirtti.

Akdoğan, gece ve gündüz saatlerinde çekilen film ya da fotoğraflarda görünen cisimlerin hareket ettiklerini, sağa, sola, aşağı ve yukarı manevralar yaptıklarını belirterek, zaman zaman değişik rotalarda hareket eden ve birleşip ayrılan bu cisimlerin hiçbir şekilde ses çıkartmadıklarını söyledi.

Gece ve gündüz çekilen görüntülerde maddesel formları ve şekilleri çok net ortaya çıkan bu cisimlerin kanat ve kuyruğu bulunmayan, oval, disk veya puro şeklindeki cisimler olduklarını ifade eden Akdoğan, bu cisimlerin karakteristik özelliklerinin ve yaptıkları manevraların konvansiyonel teknolojiyle açıklanamadığını iddia etti.

Haktan Akdoğan, bu cisimlerin “UFO” oldukları hususunda, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Derneği olarak görüşlerinin kesinlik kazandığını söyledi.

Akdoğan, cisimlerin görüldükleri bölgelere değinirken, “UFO’lar genellikle askeri üslerde, nükleer santrallerin olduğu bölgelerde, uranyum, altın, bor gibi yeraltı kaynaklarının bulunduğu yerlerde sıklıkla gözlemleniyor” dedi.
Buda gecen agustosda bir yazı

Yorumlarda bunlar

onur hunuma - İstanbul 30 Eylül 2007, Pazar 16:52
bence ufolar var.bazı insanlar inanmayabilirler ama ben inanıyorum.hatta ıfolarla ilgili internetten araştırma yapıyorum.meraklıları ufo yazıp ufo dosyası-1 kısmına basın orda ufolarla ilgili herşey var.
ZULAL DENİZ ASLANELİ - İzmir 09 Eylül 2007, Pazar 14:40
Bence ufolar var.ama annem bana inanmıyor.ufoların sadece filmlerden ibaret olduğunu sanıyor.ama bende mu yüzden kararsız kaldım.annem gördüğüm fotorafların bilisayarda yapıldığını söylüyor.üstelik herkez ufolar hakkıda başka şey sölüylüyor. LÜTFEN BANA BU KONUDA YARDIM EDİN..
gönül baykal şahin - İzmir 04 Eylül 2007, Salı 18:14
25/08/2007 cumartesiyi pazara bağlayan gece 01.30 sularında teyzeme ait burhaniye/iskeledeki evimizde balkonda teyzem ben ve 12 yaşındaki kızım oturuyorken zaten günlerdir çok sayıda bazen grup olarak bazen tek tek genellikle 22.30 sıralarında kaz dağları tarafından çıktığını gözlemlediğimiz UFOlarla ilgili konuşuyorken,acaba gezegenimizdeki yangınları bunlar mı çıkarıyor dedim ve inanması zor ama ufolar tarafından yumurta saldırısına uğradık.halüsinasyon değildir.3 kişiydik.şu an evimizdeyiz izmirde ama hala şoktan kurtulamadık...ALLAH kimseye böyle bir olay yaşatmasın.