ben evet dedim ama ufoya falan inanmam.vermemim sebebi gerek ilmi gerek dini söylemlerle mantýðýmý birleþtirmem.insan yaradýlmýþlarýn en üstünüdür ve tüm alemlerin rabbi gibi,kainatýn oluþumu uzay denen sonsuz boþluk kavramý vs.evet vardýr diyorum
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Ýki Secenekte Olabilir.
ben evet dedim ama ufoya falan inanmam.vermemim sebebi gerek ilmi gerek dini söylemlerle mantýðýmý birleþtirmem.insan yaradýlmýþlarýn en üstünüdür ve tüm alemlerin rabbi gibi,kainatýn oluþumu uzay denen sonsuz boþluk kavramý vs.evet vardýr diyorum
Derin mevzu beni aþar![]()
Yok öyle þeyler inanmayýn bunlara hurafe hurafe.
dünya dýþý derken illa ufo ise kastedilen bence yoktur.
ama cinler den bahsediliyorsa vardýr. peygamber efendimizde bunu doðrulamýþtýr.
ankete ben ikiside olabilir dedim. selametle.
arkadaþlar benim bu konudaki görüþüm dünya dýþý varlýklarýn olduðuna inanýyorum rabbim evreni okadar büyük ve bi okadarda mükemmel yaratmýþ ýþýk hýzýyla giden bir araçla yýllarca uzayda yolculuk yapsak mutlaka biz insan oðlunun ulaþamayacaðý binlerce galaksi ve güneþ sistemimiz gibi sistemler vardýr kýsacasý arkadaþlar hiç bir zaman ulaþamayacaðýmýz sistemleri yüce allahýmýn biz insanlar için yarattýðýna inanmýyorum mutlaka uzaklarda bir yarlerde var olan bir çeþit canlýlarýn var olduðuna inanýyorum bu kocaman evrenin daha nice canlýlar barýndýrdýðýna inanýyorum
bence olabilir alemlein rabbi onlarýda yaratmýþ olabilir
bence dünya dýþý bir yaþam olabilir.hatta baþýma gelen bir olayý anlatmak isterim.akþam saatleriydi saat 20,00-21,00 gibi.geçen sene uydu monte ediyordum.evin önündeki asma talvarýna merdiven dayayýp demire baðlamaya çalýþýyordum.açýsal olarak 45 derecelik açýyla çanaðýn altýnda duruyordum.tam çanaðý ayarlarken alev þeklinde bir þey gördüm.yere paralel gidiyordu.ama alevi çýkaracak bir cisim görünmüyordu.uçak olsa dedim ses gelirdi.ve o kadar alev gözükmezdi.yýldýz kaymasý desem.yukarýdan aþaðýya kayardý.o an donup kaldým.yaklaþýk 3-5 saniye sonra kayboldu.yanýmda yüzleri bana dönük olarak evin sahibi ve kardeþim vardý.onlarada söyledim inanamadýlar.
bunu sizlerle dalga geçmek için yazmadýðýmý bilmenizi isterim.bütün ciddiyetim ve samimiyetimle söylüyorum.
bence olabilir arkadaþlar zaten eskilerimizinde dediði gibi dünyada görmediðimiz canlýlarý görecegiz derdi büyükbabam gerçekten akþam haberlerde ben barýþ mançoyum diyen çocuga ve hülya hanýmýn kendisinin karýsý oldugunu idda eden çocuga bakýnca insanýn bir inanasý birde öyle þey olur diyor insan içinden gerçekten belkide dünyanýn sonu geliyo arkadaþlar
:stop:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri