Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Dunya Dýþý Varlýklar Varmý?

Katýlýmcý sayýsý
554. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

303 54.69%
  • Hayýr

136 24.55%
  • Ýki Secenekte Olabilir.

115 20.76%
Sayfa 3/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Dunya Dýþý Varlýklar Varmý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ersinbilgic Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence olabilir arkadaþlar zaten eskilerimizinde dediði gibi dünyada görmediðimiz canlýlarý görecegiz derdi büyükbabam gerçekten akþam haberlerde ben barýþ mançoyum diyen çocuga ve hülya hanýmýn kendisinin karýsý oldugunu idda eden çocuga bakýnca insanýn bir inanasý birde öyle þey olur diyor insan içinden gerçekten belkide dünyanýn sonu geliyo arkadaþlar
    arkadaþým bunda þaþýcek bir þey yok
    bakara - 28 ci ayet- þöyle der sizler ölmüþ idiniz sizleri tekrar dirilttik yer yüzüne gönderdik allaha þükredesiniz diye.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence dünya dýþý varlýklar vardýr cinler melekler þekilden þekile girebilirler
    artý þeytan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar sonsuz kainatta biz gökyüzünü ve yýldýzlarý güzel görelim diyemi yaratmýþ allah derinlemese bir düþünün derim.
    soruya benden yanýt evet uzayda bizden baþka yaþamlar var ama bizim gibi yada farklý görünümde bu varlýklar kendi yaþam ortamlarýna uygun fiziksel özellik kazanmýþ olabilir.
    bizim burada yaþanmaz dediðimiz bir ortamda kendi fiziksel yapýlarýyla yaþanýyo olabilir
    sadece geniþ düþünmek yeterli diyorum.Saygýlarýmla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olurda olmazda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bide suradan bakmak lazým allah kainatta hiçbirþeyi nedensiz yaratmamýþtýr.bu kadar gezegen ve ýþýk sistemi sadece biz boþ zmanlarýmýzda teleskopla inceleyelim diye yaratýlmamýþtýr.herhalde cok guzel býr konu açýlmýþ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý erdnky Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bide suradan bakmak lazým allah kainatta hiçbirþeyi nedensiz yaratmamýþtýr.bu kadar gezegen ve ýþýk sistemi sadece biz boþ zmanlarýmýzda teleskopla inceleyelim diye yaratýlmamýþtýr.herhalde cok guzel býr konu açýlmýþ.
    Teþekkur ederim.Anker acarken amacýmýz bilindik bir anket acmak degilfarklý konularda anketten öte yorumlar çok guzel anketler hep bana kalýyor anket acan olmadýgý için

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Teþekkur ederim.Anker acarken amacýmýz bilindik bir anket acmak degilfarklý konularda anketten öte yorumlar çok guzel anketler hep bana kalýyor anket acan olmadýgý için
    Anketci baþý ilan ediyorum seni...dur anketim geldi deme hemen...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bencede var...olmamasý mümkün deðil...

Ayrýca ben dünya dýþýnda yaþayanlarýn,dünya dýþýnda hayatlarýn olduðunuda inanýyorum...

Not : Ammada çok þeye inanýyormuþum...sanada inanýyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Insanlik nerden gelmiski yolsa bizi baskasi icat eti ?Oyle mi deilmi yorum yapalim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yorum yok bu soruda

Sayfa 3/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri