Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Dunya Dýþý Varlýklar Varmý?

Katýlýmcý sayýsý
554. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

303 54.69%
  • Hayýr

136 24.55%
  • Ýki Secenekte Olabilir.

115 20.76%
Sayfa 4/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Dunya Dýþý Varlýklar Varmý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben kesinlikle inanýyorum.paranormal,parapsikoloji, psiþik gibi kavramlarý biraz kurcalayýnca gerçektende var diyebilirsiniz.bana göre ufo da var,uzaylýda var,hayalette var,ruhe peri cin de var,kýsacasý dünya dýþý bazý þeylerin döndüðüne katýlýyorum.beni buna inandýrmayý beceren ise discovery channel'in pazar gecelerki sunduðu programdý ve çokta güzel olaylarý anlatýyordu...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ufo

BENCE UFO AMERÝKALILARIN DÜNYADAKÝ DÝÐER ÝNSANLARI OYALAMA TAKTÝÐÝ ZATEN UFO OLSADA ONLAR GÖRÜR ONLAR YAKALAR ONLAR DÜNYAYI KURTARIR. :49: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý paradox2 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    BENCE UFO AMERÝKALILARIN DÜNYADAKÝ DÝÐER ÝNSANLARI OYALAMA TAKTÝÐÝ ZATEN UFO OLSADA ONLAR GÖRÜR ONLAR YAKALAR ONLAR DÜNYAYI KURTARIR. :49: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence bunlar bizi aþan konular arkadaþlar biz kendi iþimize bakalým saygýlar...
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

Kullanýcý Bilgi Menüsü

no coment

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yoktur dünya dýþý derken zaten ölümden sonra ahiret yani gerçek dünya vardýr zaten ordada nevar neyok hepimiz biliyoruzdur.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yargýç_1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yoktur dünya dýþý derken zaten ölümden sonra ahiret yani gerçek dünya vardýr zaten ordada nevar neyok hepimiz biliyoruzdur.
    Hiç gitmiþliðim yok...ben bilmiyorum valla...ne var ne yok oralarda...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hiç gitmiþliðim yok...ben bilmiyorum valla...ne var ne yok oralarda...

benimde gitmiþliðim yok ama hepimizin gideciðiyer belli gidince sende görürsün bende hepimiz görücez senuçta.ne olduðunu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende bu inançla yoklarýn arasýndayým. inanmýyorum var olduðuna. saygýlar.ç

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar dünya dýþýnda Cinler Melekler ve bizim bilmedigimiz Allah'ýn yarattýgý bircok varlýk vardýr bunlarda nasýlki biz insanlar dünyada yasamak üzere yaratýlmýþsak onlarda bulunduklarý yerin sartlarýna göre bir hayat sürdürmektedirler Hepimiz Allah'ýn yarattýgý birer varlýgýz

Sayfa 4/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri