Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Dunya Dýþý Varlýklar Varmý?

Katýlýmcý sayýsý
554. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

303 54.69%
  • Hayýr

136 24.55%
  • Ýki Secenekte Olabilir.

115 20.76%
Sayfa 4/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Dunya Dýþý Varlýklar Varmý?

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Teþekkur ederim.Anker acarken amacýmýz bilindik bir anket acmak degilfarklý konularda anketten öte yorumlar çok guzel anketler hep bana kalýyor anket acan olmadýgý için
    Anketci baþý ilan ediyorum seni...dur anketim geldi deme hemen...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yoktur dünya dýþý derken zaten ölümden sonra ahiret yani gerçek dünya vardýr zaten ordada nevar neyok hepimiz biliyoruzdur.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yargýç_1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yoktur dünya dýþý derken zaten ölümden sonra ahiret yani gerçek dünya vardýr zaten ordada nevar neyok hepimiz biliyoruzdur.
    Hiç gitmiþliðim yok...ben bilmiyorum valla...ne var ne yok oralarda...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hiç gitmiþliðim yok...ben bilmiyorum valla...ne var ne yok oralarda...

benimde gitmiþliðim yok ama hepimizin gideciðiyer belli gidince sende görürsün bende hepimiz görücez senuçta.ne olduðunu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende bu inançla yoklarýn arasýndayým. inanmýyorum var olduðuna. saygýlar.ç

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar dünya dýþýnda Cinler Melekler ve bizim bilmedigimiz Allah'ýn yarattýgý bircok varlýk vardýr bunlarda nasýlki biz insanlar dünyada yasamak üzere yaratýlmýþsak onlarda bulunduklarý yerin sartlarýna göre bir hayat sürdürmektedirler Hepimiz Allah'ýn yarattýgý birer varlýgýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Lyon-1995 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence dünya dýþý bir yaþam olabilir.hatta baþýma gelen bir olayý anlatmak isterim.akþam saatleriydi saat 20,00-21,00 gibi.geçen sene uydu monte ediyordum.evin önündeki asma talvarýna merdiven dayayýp demire baðlamaya çalýþýyordum.açýsal olarak 45 derecelik açýyla çanaðýn altýnda duruyordum.tam çanaðý ayarlarken alev þeklinde bir þey gördüm.yere paralel gidiyordu.ama alevi çýkaracak bir cisim görünmüyordu.uçak olsa dedim ses gelirdi.ve o kadar alev gözükmezdi.yýldýz kaymasý desem.yukarýdan aþaðýya kayardý.o an donup kaldým.yaklaþýk 3-5 saniye sonra kayboldu.yanýmda yüzleri bana dönük olarak evin sahibi ve kardeþim vardý.onlarada söyledim inanamadýlar.
    bunu sizlerle dalga geçmek için yazmadýðýmý bilmenizi isterim.bütün ciddiyetim ve samimiyetimle söylüyorum.
    Gerçekten ilginç Özellikle akdeniz taraflarýnda ufolarý gören cok kiþi iddaa ediyordu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence ofo mufoooooo yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence ofo mufoooooo yok
    Belgesi varmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilmiyorum belki bu konudan daha önce bahsetmiþ olabilirim ama baþlýk açýlmýþ mademki tekrar dahi olsa bahsetmekte fayda var....hoþ olay CABBARÝ 'nin de ilgi alanýna girer ama biz yinede dilimiz döndüðünce anlatalým...mýsýrdaki piramitleri hepiniz biliyorsunuzdur....muhteþem bir yapýt...piramidi oluþturan taþlarýn herbirinin aðýrlýðý 100 tondan fazla....piramitlerin olduðu bölgeye taþ getirilebilecek en yakýn taþ bulunan bölge yüzlerce kilometre ötede....piramitlerin içi korkunç labirentlerle dolu...labirentlerin en sonundada firavun ramsesin mumyasý var....ramsesin boynunda da uranyum bir kolye var....binlerce yýl önce yapýlmýþ olan bu muhteþem yapýt insan iþi olabilir diyorsanýz saygý duyarým...ama en azýndan ramsesin boynuna uranyum kolye takabilenler kesinlikle insan olamaz,çünkü uranyum ölümcül bir radyoaktif elementtir....

Sayfa 4/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri