Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Dunya Dýþý Varlýklar Varmý?

Katýlýmcý sayýsý
554. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

303 54.69%
  • Hayýr

136 24.55%
  • Ýki Secenekte Olabilir.

115 20.76%
Sayfa 6/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Dunya Dýþý Varlýklar Varmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

var tabiki olmaz olurmu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam arkadaþlar konu güzel gidiyor ilgi ile izliyorum,yorumlar güzel,saðlýcakla,

Ýnsanlar daha ileriki yaþamlarýnda
    bilmedikleri þeyleri inkar edmeme
    olgunluðuna eriþecektir,

MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yorum Yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hem var hemde yok ikiside tahminlerimiz zorluyorum ama inanmak ve inanmamak arasýnda kalýyorum
    Benim þahsi görüþüm 'var' þeklinde ve Arkeolojik bulgularý Mitoloji de desteklemektedir.Bu iki bilimsel verileri yok sayamazsýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý karalaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Benim þahsi görüþüm 'var' þeklinde ve Arkeolojik bulgularý Mitoloji de desteklemektedir.Bu iki bilimsel verileri yok sayamazsýnýz.
    Bencede var .Sadece biz degiliz tek canlý amerika nasa bile uzaylýyý biryerde tutuyormuþ hatta göstermiþlerdi ufu dosyasý aldý programda izlenen göruntulerde bile ucak olmadýýg belli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý altaymns Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    konu tam benlik te ondan.
    arkadaþlar dünyamýzýnda içinde bulunduðu yýldýz küme'sinde kaç gezegen olduðunu biliyormusunuz. 3 milyar (yazým hatasý yok) evet tam 3 milyar.
    þimdi elinizi çenenize koyup düþünün, 3 milyar gezegenin içinde bir tek dünyada hayat olmasý sizce mantýklýmýdýr.olayý dinsel boyutlara saptýrmayalým
    en azýndan bir tanesinde daha hayat vardýr ve olmalý.
    :45: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

NASA´nýn UFO sýrlarý
    CIA paralelinde bir diðer gizem, NASA´da dikkat çeker. ABD´nin ulusal uzay örgütü olan bu kuruluþ, elbette ki uzayla ilgili olaylarda öncelikle söz sahibi. Tanýmlanamayan uçan cisimlerle ilgili olarak NASA 1978 yýlýnda þöyle diyordu; "Gerek askeri, gerekse de bürokratik olarak NASA son sözü söyleyecek tek kuruluþtur. Fakat biz, Hava Kuvvetleri´nin ötesinde fazla bilgiye sahip deðiliz.." Buna raðmen, 17 Kasým 1980´de Hava Kuvvetleri Özel Araþtýrmalar Baþkanlýðý þu açýklamayý yaptý; "Bu konudaki tüm araþtýrmalar NASA tarafýndan sürdürülmektedir, NASA askeri yetkililerin görüþü doðrultusunda olaylarý yorumluyor." 1976´da seçildikten sonra Baþkan Jimmy Carter, UFO araþtýrmalarýnýn geliþtirilmesini emretti. Çünkü Carter, 1969 yýlýnda, Georgia´da bir UFO olayýnýn tanýðý olmuþtu. Carter ayný yýl Lions Kulüp´de þöyle konuþuyordu: "Gördüðüm en inanýlmaz þeydi.. çok büyük, çok parlaktý, Ay kadar büyüktü ve sürekli renk deðiþtiriyordu.. on dakika kadar izledik.. þeklini pek anlayamadým.. ama artýk UFO gördüðünü söyleyen insanlara inanmamazlýk etmeyeceðim.."

"Yolumuzda bir UFO var.." NASA´nýn açýklamalarýný ve neyi saklayýp saklamadýðýný bir yana býrakýp, þimdi sizlere astronotlarýn yaþadýklarýolaylarý iletmek istiyorum; Kasým 1972´de Gemini 7 uçuþunda görevli astronotlardan James Lowell, yer kontrol merkeziyle þöyle konuþuyordu;

Gemini 7 - Saat 10 rotasýnda bir cisim var.
    Yer kontrol - Burasý Houston, tekrarla Gemini 7.
    Gemini 7 - Saat on rotasýnda bir cisim dedim.
    Yer kontrol - Gemini 7, bu bir yanýlgý mý yoksa aktüel görüþ mü?
    Gemini 7 - Hayýr, çeþitli açýlardan görüyoruz, aktüel.
    Yer kontrol - Uzaklýk ve boyutu söyleyin.
    Gemini 7 - Görüþ alanýmýz daralýyor.

Aslýnda Gemini 7 olayý, ilk deðildi, astronotlarýn UFO gözlemleri çok öncelerden baþlamýþtý ve Apollo Projesi´ne gelindiðinde birçok astronotun emin olduðu görülüyordu. Astronot Gordon Cooper´ýn hiç kuþkusu yoktu; "Ýnanýyorum ki, dünyadýþý canlýlar ve onlarýn araçlarý gezegenimizi ziyaret ediyorlar, ben birçok kez onlarý gözlemledim." Cooper yanlýz deðildi, en ünlü astronot ve en ünlü uçuþolan Apollo 11´de benzer bir olayý yaþadý; 21 Temmuz 1969 günü, Ay´a ilk defa inen Neil Armstrong ve Buzz Aldrin, Houston Merkez´e Ay yüzeyine inmelerini az kala, bir kraterin kenarýnda duran ýþýklý cisimden söz ettiler. Ayný yolculukta, astronotlarýn yer kontrol ile yaptýðý bir diðer konuþma daha var, NASA yetkilisi Otto Binder´in de doðru olarak onayladýðý konuþmayý VHF bandýndan binlerce kiþi dinledi.

Yer kontrol - Nedir o? Apollo 11´i arýyoruz.
    Gemini 7 - Bu bebekler buradalar.. inanýlmaz.. Tanrým, buna inanamazsýnýz.. dýþarda bir baþka uzay aracý var.. kraterin öte kenarýnda duruyor.. onlar Ay´dalar ve bizi gözlüyorlar.
    Yer kontrol - Anlatmayý durdur Apollo 11.

Ýletiþimin bu anda NASA tarafýndan kesildiði biliniyor. Bu konuþmanýn duyulmasýndan çok sonra NASA´da çözülmeler oldu, yýllar geçti ve emekli NASA þeflerinden Maurice Chatelain Apollo 11 konuþmasýný açýkça doðruladý; "Buluþma gerçektir ve NASA´da herkes tarafýndan bilinir fakat hiç kimse bu konuda konuþmaz." 70´li yýllarýn ortalarýnda Moskova Üniversitesi´den Fizik Profesörü Vladimir Azhazha kesin tavýrla konuþuyordu; "Neil Armstrong´un Yer Kontrol ile yaptýðý konuþma doðrudur, biz tamamýný dinledik, iki büyük esrarlý cisim onlarý gözlüyorlardý ve bu cisimler Ay Modülü´nün hemen yakýnýndaydýlar." Bir diðer Sovyet bilim adamý olan Dr.Aleksandr Kazantsev ise, astronot Buzz Aldrin´in modülün içinden çektiði renkli filmde iki UFO´nun açýkça görüldüklerini belirtirken, filmin devamýnýn Armstrong tarafýndan Ay yüzeyinden çekildiðini ve UFO´larýn Ay Modülü iniþ yapmadan birkaç dakika önce geldiklerini söylüyordu
    Buda bir ilginç yazý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet ilginç bir yazý doðru olduðuna inaniyorum teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bana kalýrsa zaman zaman dikkatleri baþka yöne çevirmek için uydurulan safsatalar diye düþünüyorum.Aya ayak basma görüntüleri de hep birbirinin ayný,müthiþ hilelerle oyalýyorlar insanlarý... Bizlerin ciddi uðraþlarý olmamalý,dizilerle beyinlerimiz uyuþmalý,ülke sorunlarýný çözüm yollarý ile de uðraþmamalýyýz,bizlere uygun görülen pozisyon bu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok be býrader ne öyle bir sey

Sayfa 6/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri