bence olabilir alemlein rabbi onlarýda yaratmýþ olabilir
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Ýki Secenekte Olabilir.
bence olabilir alemlein rabbi onlarýda yaratmýþ olabilir
bence dünya dýþý bir yaþam olabilir.hatta baþýma gelen bir olayý anlatmak isterim.akþam saatleriydi saat 20,00-21,00 gibi.geçen sene uydu monte ediyordum.evin önündeki asma talvarýna merdiven dayayýp demire baðlamaya çalýþýyordum.açýsal olarak 45 derecelik açýyla çanaðýn altýnda duruyordum.tam çanaðý ayarlarken alev þeklinde bir þey gördüm.yere paralel gidiyordu.ama alevi çýkaracak bir cisim görünmüyordu.uçak olsa dedim ses gelirdi.ve o kadar alev gözükmezdi.yýldýz kaymasý desem.yukarýdan aþaðýya kayardý.o an donup kaldým.yaklaþýk 3-5 saniye sonra kayboldu.yanýmda yüzleri bana dönük olarak evin sahibi ve kardeþim vardý.onlarada söyledim inanamadýlar.
bunu sizlerle dalga geçmek için yazmadýðýmý bilmenizi isterim.bütün ciddiyetim ve samimiyetimle söylüyorum.
bence olabilir arkadaþlar zaten eskilerimizinde dediði gibi dünyada görmediðimiz canlýlarý görecegiz derdi büyükbabam gerçekten akþam haberlerde ben barýþ mançoyum diyen çocuga ve hülya hanýmýn kendisinin karýsý oldugunu idda eden çocuga bakýnca insanýn bir inanasý birde öyle þey olur diyor insan içinden gerçekten belkide dünyanýn sonu geliyo arkadaþlar
:stop:
bence dünya dýþý varlýklar vardýr cinler melekler þekilden þekile girebilirler
artý þeytan
arkadaþlar sonsuz kainatta biz gökyüzünü ve yýldýzlarý güzel görelim diyemi yaratmýþ allah derinlemese bir düþünün derim.
soruya benden yanýt evet uzayda bizden baþka yaþamlar var ama bizim gibi yada farklý görünümde bu varlýklar kendi yaþam ortamlarýna uygun fiziksel özellik kazanmýþ olabilir.
bizim burada yaþanmaz dediðimiz bir ortamda kendi fiziksel yapýlarýyla yaþanýyo olabilir
sadece geniþ düþünmek yeterli diyorum.Saygýlarýmla.
olurda olmazda
bide suradan bakmak lazým allah kainatta hiçbirþeyi nedensiz yaratmamýþtýr.bu kadar gezegen ve ýþýk sistemi sadece biz boþ zmanlarýmýzda teleskopla inceleyelim diye yaratýlmamýþtýr.herhalde cok guzel býr konu açýlmýþ.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri