“Gözlemlerde ve filme alýnan görüntülerde genellikle bu ýþýklý cisimlerin sayýlarýnýn bazen 1 bazen de 3, 7, 10, 15’e kadar çýkabildiðini” iddia eden Akdoðan, dünya “UFO” literatüründe zaman zaman görülmüþ olan çoklu UFO filolarýna Türkiye’de de ilk defa tanýk olunduðunu belirtti.

Akdoðan, gece ve gündüz saatlerinde çekilen film ya da fotoðraflarda görünen cisimlerin hareket ettiklerini, saða, sola, aþaðý ve yukarý manevralar yaptýklarýný belirterek, zaman zaman deðiþik rotalarda hareket eden ve birleþip ayrýlan bu cisimlerin hiçbir þekilde ses çýkartmadýklarýný söyledi.

Gece ve gündüz çekilen görüntülerde maddesel formlarý ve þekilleri çok net ortaya çýkan bu cisimlerin kanat ve kuyruðu bulunmayan, oval, disk veya puro þeklindeki cisimler olduklarýný ifade eden Akdoðan, bu cisimlerin karakteristik özelliklerinin ve yaptýklarý manevralarýn konvansiyonel teknolojiyle açýklanamadýðýný iddia etti.

Haktan Akdoðan, bu cisimlerin “UFO” olduklarý hususunda, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araþtýrma Merkezi Derneði olarak görüþlerinin kesinlik kazandýðýný söyledi.

Akdoðan, cisimlerin görüldükleri bölgelere deðinirken, “UFO’lar genellikle askeri üslerde, nükleer santrallerin olduðu bölgelerde, uranyum, altýn, bor gibi yeraltý kaynaklarýnýn bulunduðu yerlerde sýklýkla gözlemleniyor” dedi.
Buda gecen agustosda bir yazý

Yorumlarda bunlar

onur hunuma - Ýstanbul 30 Eylül 2007, Pazar 16:52
bence ufolar var.bazý insanlar inanmayabilirler ama ben inanýyorum.hatta ýfolarla ilgili internetten araþtýrma yapýyorum.meraklýlarý ufo yazýp ufo dosyasý-1 kýsmýna basýn orda ufolarla ilgili herþey var.
ZULAL DENÝZ ASLANELÝ - Ýzmir 09 Eylül 2007, Pazar 14:40
Bence ufolar var.ama annem bana inanmýyor.ufolarýn sadece filmlerden ibaret olduðunu sanýyor.ama bende mu yüzden kararsýz kaldým.annem gördüðüm fotoraflarýn bilisayarda yapýldýðýný söylüyor.üstelik herkez ufolar hakkýda baþka þey sölüylüyor. LÜTFEN BANA BU KONUDA YARDIM EDÝN..
gönül baykal þahin - Ýzmir 04 Eylül 2007, Salý 18:14
25/08/2007 cumartesiyi pazara baðlayan gece 01.30 sularýnda teyzeme ait burhaniye/iskeledeki evimizde balkonda teyzem ben ve 12 yaþýndaki kýzým oturuyorken zaten günlerdir çok sayýda bazen grup olarak bazen tek tek genellikle 22.30 sýralarýnda kaz daðlarý tarafýndan çýktýðýný gözlemlediðimiz UFOlarla ilgili konuþuyorken,acaba gezegenimizdeki yangýnlarý bunlar mý çýkarýyor dedim ve inanmasý zor ama ufolar tarafýndan yumurta saldýrýsýna uðradýk.halüsinasyon deðildir.3 kiþiydik.þu an evimizdeyiz izmirde ama hala þoktan kurtulamadýk...ALLAH kimseye böyle bir olay yaþatmasýn.