Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Karayýlan, Kandil daðýndan Türkiyeyi tehdit etti!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Karayýlan, Kandil daðýndan Türkiyeyi tehdit etti!!!

kanlý terör örgütünün lideri Murat Karayýlan, kendisi ile görüþen Ýngiliz Times gazetesinin muhabirine konuþtu. Times gazetesi, PKK liderlerinden Murat Karayýlan ile Kandil Daðlarý'nda yapýlan bir mülakata tam sayfa ayýrmýþ. "Ýsyancý Kürt lider gizlendiði yerden seslendi: Ölmek pahasýna mücadele edeceðiz" baþlýðýnýn altýnda þu satýrlar yer alýyor:

"PKK'nýn silahlý kanadýnýn lideri Murat Karayýlan, Türkiye'nin geniþ çaplý bir saldýrýsýnýn yenilgiyle sonuçlanacaðýný, zira Türkiye ve Irak'taki tüm Kürtlerin kendisine karþý birleþeceði uyarýsýnda bulundu."

Karayýlan þöyle konuþtu:
    'Savaþ sadece Irak Kürdistaný'nda deðil, Türkiye Kürdistaný ve Türkiye'nin þehirlerinde de cereyan edecek. Bu nedenle Türk generalleri ve siyasetçilerinin bu çýlgýnca fikri hayata geçirmeyeceklerini umuyoruz."

Krizin barýþçý yollardan çözülmesi konusundaki umudunu koruduðunu belirten Karayýlan, çözümün de, Türkiye'nin Kürtlerin güneydoðuda Ýskoçya gibi yarý özerk bir devlet kurmasýna izin vermesinde olduðunu dile getiriyor Times'taki mülakatýnda.

Türk yetkililerin PKK'yý, tüm Kürtlere saldýrmak için bir bahane olarak kullandýðýný da iddia eden PKK lideri, Irak hükümetinin ve Kürdistan Özerk Yönetimi'nin kendilerini bölgeden atmaya kalkýþmayacaðý konusunda emin konuþuyor ve ekliyor:

"Burasý Kürdistan. Kürt halkýnýn arasýnda, Kürdistan daðlarýnda yaþýyoruz. Burada özgürüz ve kimsenin dediði umurumuzda deðil."

Times'taki mülakatýnda örgütün durumuna iliþkin bilgi de veren PKK lideri, yedi ile sekiz bin arasýnda savaþçýlarý olduðunu, bunlarýn arkasýnda da gönüllü ve sempatizanlardan oluþan 20 bin kiþi olduðunu söylüyor. Murat Karayýlan, güçlerinin yüzde 30 ila 40'ýnýn Kuzey Irak'ta, gerisinin ise Türkiye sýnýrlarý içerisinde olduðu bilgisini veriyor. (BBC)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adi þerefsiz
    tabi anladýlar sonlarýnýn geldiðine
    büyük Türk milletiyle kimse baþa çýkamaz biz osmanlýnýn torunlarýyýz iman gücüyle savaþýrsak hiçbir güç bizi durduramaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne varsa dillerinde var
    anladýlar iþin ciddiyeni þimdi tehdita baþladýlar
    siz kimi neyle ne cüretle tehdit ediyorsunuz
    ALLAH topunuzun belasýný versin
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öff lafa bak isyancý kürt lidermiþ
    çar çakal bile lider olmuþ rüyasýnda bile göremeyecegi hayaller kuruyor
    haline bakmadan hasan dagýna oduna gitmeye kalkýyor
    üstelikte tehdit ediyor
    halep ordaysa arþýn burada her zaman bekliyoruruz
    Kara çiyanmýsýn yýlanmýsýn
    Konu hogan01 tarafýndan (18-10-2007 Saat 11:52 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konu Mehmet Kaynaklý tarafýndan (18-10-2007 Saat 21:29 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    zürriyetsiz köpek bir de yarý özerk devlet kurmasýna izin verilcekmiþ.aloo burasý türkiye sen kendinde misin þerefsiz.allahým dünyada bir tek kürt kalmayana dek benim canýmý alma yarabbim.þu kürtlerin helakýný bizlere göster yarabbim.
    benimda allahu tealadan ümidim ve niyazýmdýr senin gibi düþünenleri allah cehenneminden yaksýn peygamber efendimizde þefaatçiniz olmasýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benimda allahu tealadan ümidim ve niyazýmdýr senin gibi düþünenleri allah cehenneminden yaksýn peygamber efendimizde þefaatçiniz olmasýn
    ne varmýýþ kardeþim benim düþüncemde keþke herkes bu þekilde düþünse.Gene baþlamayýn türk-.ürt kardeþtir demeye.hele hele müslüman müslümanýn kardeþidir demeye bunlarýn bu yaptýklarýnýn deðil yüce kitabýmýzda hiçbir kitapta yeri yoktur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne varmýýþ kardeþim benim düþüncemde keþke herkes bu þekilde düþünse.Gene baþlamayýn türk-.ürt kardeþtir demeye.hele hele müslüman müslümanýn kardeþidir demeye bunlarýn bu yaptýklarýnýn deðil yüce kitabýmýzda hiçbir kitapta yeri yoktur.

senin düþüncen israiloðullarýnýn düþüncesine benziyor haliylede müslümanlýkla bir baðda göremedim allah seni düþüncelerin gibi yapsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gene baþlamayýn türk-.ürt kardeþtir demeye.hele hele müslüman müslümanýn kardeþidir demeye
    peygamberimizn veda hutbesinden

"Mü'minler!

"Sözümü iyi dinleyiniz ve iyi belleyiniz! Müslüman Müslümanin kardesidir ve böylece bütün Müslümanlar

kardestirler. Bir Müslümana kardesinin kani da, mali da helal olmaz. Fakat malini gönül hoslugu ile vermisse

o baskadir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim mesajý düzeltmiþsin de bana verdiðin cevaptan okuyan okuyor zaten .ki mesaj ta düzeltilecek bir þey yoktu ve de çok aðýr beddua etmiþsin.haklý yere olsan içime dokunurdu.ama mesajý neden sildin anlayamadým.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri