REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sizce Fatih terim istifa etmelimi etmemelimi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence fatih terim milli takımdan değil futboldan istifa etmeli ve milli takımı başarısız yönettiği içinde aldığı tüm paraları haketmediği için geri iade etmeli nasıl bir kişi bir iş yaptığında yaptığı iş yanlış olduğunda tazminat ödüyorsa yada o işin parasını geri iade ediyorsa fatih terimde fazlasıyla başaraısız olduğu için hem futboldan istifa etmeli hemde bugüne kadar aldığı paraları yerine iade etmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç maçla aram yok ama gerçekten çok istedim yunanlılara güzel bir ders ah ah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi bu futbolculara ne kadar gaz verirsen ver araba gaz yemedikten sonra oldugun yerde sayarsın......yaktıgın gazla kalırsın...
    nasıl ki damarlar kana,nasıl ki bedenler cana o zaman bende sana sana mecburum......ihtiyar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam artık bizede hak ver yani tamam basına falan kızıyorsun ama takımın durumu belli işte dakika 75 olmuş takım dökülüyor sen hakan şükürü ardayı oyuna alacagım diye ugraşıyorsun
    emrenin bana göre milli takımda ii yok bitmiş artık yıpranmış gibi oynuyor hatta oynayamıyor geziniyor
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yunanistan maçında takımımızın en kötü (gerçi hiç biri iyi oynamadı volkan dışında) oynanayan oyuncusu tuncaydı fatih terin bu adamı nasıl oynatıyor hala şaşıyorum , tuncay kendi takımında kadroya giremediği için adamın özgüveni gitmiş formsuz bu adamı nasıl oynaıtıyor hala şaşıyorum. :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yunanistan maçında takımımızın en kötü (gerçi hiç biri iyi oynamadı volkan dışında) oynanayan oyuncusu tuncaydı fatih terin bu adamı nasıl oynatıyor hala şaşıyorum , tuncay kendi takımında kadroya giremediği için adamın özgüveni gitmiş formsuz bu adamı nasıl oynaıtıyor hala şaşıyorum. :49:
    o kadar kötü oynadıki yanımda biryerde olsa kesin döverdim tuncayı
    terim hala eski yıldız oyunculardan yararlanacagım diye ugraşıyor son yunanistan maçında adamlar güle oynaya temkinli gelerek kendilerini yormadan kazandılar kısacası terime ve türk milletine ders verdiler terim ders almaz ama böyle verirler!!!
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o kadar kötü oynadıki yanımda biryerde olsa kesin döverdim tuncayı
    terim hala eski yıldız oyunculardan yararlanacagım diye ugraşıyor son yunanistan maçında adamlar güle oynaya temkinli gelerek kendilerini yormadan kazandılar kısacası terime ve türk milletine ders verdiler terim ders almaz ama böyle verirler!!!
    selametle
    :45: ..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde şöyle bir durum var
    terim bugün istifa etti kimi getireceksin takımın başına?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Pasilobus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birde şöyle bir durum var
    terim bugün istifa etti kimi getireceksin takımın başına?
    neden arkadaşım,bulunmaz hint kumaşımı.ersun yanalın nesi vardı,ha şu vardı adı ersundu ,fatih değildi.tez elden istifa etmeli etmiyorsa hamileriyle beraber derhal kovulmalıdır, haluk fatih gider kara bulutlar gider. birde su geçerken at değiştirilmez denir aman haaa!biz su geçmiyoruz boğuluyoruz oksijen lazım.aciillll...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri