Yazılımın makinaya atanız makinayı resetleyiniz.daha sonra hazır kanal listesini atınız.Birde bunu yapın cevap yazınız.MayVAZ Nickli Üyeden Alıntı
®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı
cihazı gönderdim discolu yazılım attım düzeldi deneyemiyorum
Konu Özgür Erge tarafından (08-04-2006 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir.
olmuyor kardeş maalesef bir yolunu bulamadım eski yazlımla yola devam®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı
![]()
thank you
Bunlar zaten forumda mevcut dosyalar.
Konu kapanmıştır
MayVAZ Nickli Üyeden Alıntı
evet arkadaşlarn bende denedim iki saatten fazla uğraşütım defalarca denedim olmadı
Arkadaşlar size tavsiyem kendi cihazınızın yazılımını kullanmanızdır 16 00 a1 yazılımını kaldırdım forumdan .Yaızlım çıksaydı bugune dek normal c1 dısında çoktan cıkardı malesef yetkililerin bunu görmesi lazım bundan bir ay önce bir mesajımda demiştim fabrika cıkarana kadar yazılım çıkmazsa hiç cıkmaz diye ve çıkmadıdamalesef yapacak bir şey yok
ustalar dün hemco 16.00.a1 e yazılım attım hiç bir sorunla karşılaşmadım polsatlarda tamamdı sadece teletex yok yazılımı attım kanallar bile silinmedi arkadaşlar bide bunları deneyin
eski kaon yazılımı atın sonra loader219v4 ü atın sonra da xtreme menülü 16.80.91 yazılımını atın ben denedim güzel çalışıyor bilgilerinize![]()
![]()
Konu Özgür Erge tarafından (10-04-2006 Saat 09:44 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri