sayın uğur cavdar h/w 12 41 65 kaon yazılımı ne zaman çıkar. umarım en kısa zaman da çıkarırsın. sabırsızlıkla bekliyorum.....
sayın uğur cavdar h/w 12 41 65 kaon yazılımı ne zaman çıkar. umarım en kısa zaman da çıkarırsın. sabırsızlıkla bekliyorum.....
yazılımı hazırladığım saate bakarsanız sabaha karşı 05. sıraları ...disco önemli idi benim için çünki arkadaşlarımız çoktandır bekliyor idi..kumru6434 Nickli Üyeden Alıntı
kaon-sunny-next2005 15 adet yazılım d+ lara vakit olmadı elle manuel çalışır.
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için .....
saygılarımla........:computer:
elimde 12.41.65 cihaz yok ben deneyemem ama bir tane hazırlayım siz bir deneyin...murat35010 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
yazılım hazır tps.disco okmurat35010 Nickli Üyeden Alıntı
deneyip ve bilgi verirseniz memnun oluruz.......
cas ı resetlemeyi unutmayın.....
kolay gelsin.......![]()
elimdeki cihaz
Sunny 1030 sky emm.
H/w v12.03.05
Loader V2,19.v3
C.A .2.2.3
Arkadaşlar polsat için hangi yazımı atabilrim
yardımcı olurmusunuz
tamamdır hocam şuan hepsi ok.ah birde polsat olsaydı.mühteşem olurdu.bunada şükür.emeginiz için teşekkürlerugurcavdar Nickli Üyeden Alıntı
saygılar
sayın uğurcavdar göndermiş olduğun h/w 12 41 65 kaon yazılımı yükledim. sorunsuz çalışıyor. eline emeğine sağlık. yazılımlarının devamını diliyorum. saygılar. teşekkürler.....
sevgili arkadaşım emegine teşekkürler...
Emeğinize sağlık arkadaşlar.D+ ları yukarıda bir arkadaş belirtmiş açmıyor diye.Onun yöntemini uygulayarak belirtilen kanalları sorunsuz seyredebiliyorum.Yalnız sizlerden bir ricam olacak.Haliyle bu yazılımlar genele hitap edebilir.Yani % 80 i çift çanak kurulu sistemi var.Ve yapılan yazılımlar bu iki uyduya endeksli.Benim hareketli sistemmi var.Astara,hispesat bu uydular gerekli uydular.Birde gözden kaçmış olabilir 10 derece doğu Eutelsat W1 uydusunda biss şifreleme sistemini kullanan MGM film kanalı var.Acizane olarak sizde isteğim bu kanalın keyleri yazılıma eklenebilirmi.Türkçe desteği olan bir kanal.Çünki bu kanalı bir önceki yazılımlarda seyredebiliyorduk.Teşekkürlerimi bir borç bilirim.
Konu tornacı tarafından (19-03-2006 Saat 19:24 ) değiştirilmiştir.
vallahi bravo yazılım için teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri