REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/29 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon
289 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: KAON YAZILIMLARI(arşiv dosyalar ve sorular cevaplar)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın uğur cavdar h/w 12 41 65 kaon yazılımı ne zaman çıkar. umarım en kısa zaman da çıkarırsın. sabırsızlıkla bekliyorum.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kumru6434 Nickli Üyeden Alıntı
    önce @ugur cavdarın verdigi yazılımı yükledim.load default yaptım.disko ok.ama d+ yoktu bu sefer üzerine d+fixlenmiş 1 önceki yazılımı attım ama load default yapmadım bu sefer d+ ve disko da okey.teşekkürler
    saygılar
    yazılımı hazırladığım saate bakarsanız sabaha karşı 05. sıraları ...disco önemli idi benim için çünki arkadaşlarımız çoktandır bekliyor idi..
    kaon-sunny-next2005 15 adet yazılım d+ lara vakit olmadı elle manuel çalışır.
    teşekkürler verdiğiniz bilgiler için .....
    saygılarımla........
    :computer:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı murat35010 Nickli Üyeden Alıntı
    sayın uğur cavdar h/w 12 41 65 kaon yazılımı ne zaman çıkar. umarım en kısa zaman da çıkarırsın. sabırsızlıkla bekliyorum.....
    elimde 12.41.65 cihaz yok ben deneyemem ama bir tane hazırlayım siz bir deneyin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı murat35010 Nickli Üyeden Alıntı
    yazılım hazır tps.disco ok
    deneyip ve bilgi verirseniz memnun oluruz.......
    cas ı resetlemeyi unutmayın.....
    kolay gelsin.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elimdeki cihaz
    Sunny 1030 sky emm.
    H/w v12.03.05
    Loader V2,19.v3
    C.A .2.2.3
    Arkadaşlar polsat için hangi yazımı atabilrim
    yardımcı olurmusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugurcavdar Nickli Üyeden Alıntı
    yazılımı hazırladığım saate bakarsanız sabaha karşı 05. sıraları ...disco önemli idi benim için çünki arkadaşlarımız çoktandır bekliyor idi..
    kaon-sunny-next2005 15 adet yazılım d+ lara vakit olmadı elle manuel çalışır.
    teşekkürler verdiğiniz bilgiler için .....
    saygılarımla........
    :computer:
    tamamdır hocam şuan hepsi ok.ah birde polsat olsaydı.mühteşem olurdu.bunada şükür.emeginiz için teşekkürler
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın uğurcavdar göndermiş olduğun h/w 12 41 65 kaon yazılımı yükledim. sorunsuz çalışıyor. eline emeğine sağlık. yazılımlarının devamını diliyorum. saygılar. teşekkürler.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaşım emegine teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emeğinize sağlık arkadaşlar.D+ ları yukarıda bir arkadaş belirtmiş açmıyor diye.Onun yöntemini uygulayarak belirtilen kanalları sorunsuz seyredebiliyorum.Yalnız sizlerden bir ricam olacak.Haliyle bu yazılımlar genele hitap edebilir.Yani % 80 i çift çanak kurulu sistemi var.Ve yapılan yazılımlar bu iki uyduya endeksli.Benim hareketli sistemmi var.Astara,hispesat bu uydular gerekli uydular.Birde gözden kaçmış olabilir 10 derece doğu Eutelsat W1 uydusunda biss şifreleme sistemini kullanan MGM film kanalı var.Acizane olarak sizde isteğim bu kanalın keyleri yazılıma eklenebilirmi.Türkçe desteği olan bir kanal.Çünki bu kanalı bir önceki yazılımlarda seyredebiliyorduk.Teşekkürlerimi bir borç bilirim.
    Konu tornacı tarafından (19-03-2006 Saat 19:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallahi bravo yazılım için teşekkürler

Sayfa 8/29 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri