REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
291 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: KAON YAZILIMLARI(arşiv dosyalar ve sorular cevaplar)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın hocam emeklerin için teşekkürler. Ama (DSC_911AZ_HW_12.03.A5) Biss ve Conax Menüsü yok Denedim Bilginiz olsun ( Tabi Benim cihaz göstermezse bilmiyorum) Çalışmalarızda başarılar dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese merhaba bu kaon 12.c1.a5 yazilimlarinin motorlu olani yokmu ,veya kaon 570 12.c1.a5 orjinal emulu türkce menülü yeni yazilimi tabiki disko.....b..yazilimi icinde olan ilgili arkadaslar lütfen bi cevap

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet48 Nickli Üyeden Alıntı
    herkese merhaba bu kaon 12.c1.a5 yazilimlarinin motorlu olani yokmu ,veya kaon 570 12.c1.a5 orjinal emulu türkce menülü yeni yazilimi tabiki disko.....b..yazilimi icinde olan ilgili arkadaslar lütfen bi cevap

sen neistedigini düzgün yazsana arkadaşim motorlu çanagın varsa tarattırırsın...orjinal emu istersen 3-5 ay beklersin...yukarıda verdigim yazılardan memnun degilsende yüklemezsin :crashs:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraslan Nickli Üyeden Alıntı
    sen neistedigini düzgün yazsana arkadaşim motorlu çanagın varsa tarattırırsın...orjinal emu istersen 3-5 ay beklersin...yukarıda verdigim yazılardan memnun degilsende yüklemezsin :crashs:
    eraslan ilkönce merhaba ilgin ve alakan ayrica emegi gecen herkese ayri ayri tesekkür ederim galiba yazim yanlis anlasildi seninde tahmin ettigin gibi benim motorlu canagim var benim uydu alicim kaon 570 ci 12.c1.a5 ve sizin vermis oldugunuz yeni yazilimlardan kaon 511- 12.c1.a5 olani yükledim menüden kanal aramayi girince ancak sabit aratabiliyorum baska secenek yok yani motoru kullanamiyorum ayric h/w si bana uyan sunny yazilimi yukledim oda sabit insallah bu sefer anlatabilmisimdir ayrica vermis oldugunuz yazilimlari beyenip beyenmeme gibi bir sey de söylemedim zaten öyle bir lüksümde yok yanlis anlasilmadan dolayi da özür dilerim ben sadece böyle bir yazilimin münkün olup olmadigidir herkese saygilarimla
    Konu mehmet48 tarafından (26-03-2006 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili üstat emegine herzaman saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thanks! Works 100%

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri