Sayın hocam emeklerin için teşekkürler. Ama (DSC_911AZ_HW_12.03.A5) Biss ve Conax Menüsü yok Denedim Bilginiz olsun ( Tabi Benim cihaz göstermezse bilmiyorum) Çalışmalarızda başarılar dilerim.
Sayın hocam emeklerin için teşekkürler. Ama (DSC_911AZ_HW_12.03.A5) Biss ve Conax Menüsü yok Denedim Bilginiz olsun ( Tabi Benim cihaz göstermezse bilmiyorum) Çalışmalarızda başarılar dilerim.
herkese merhaba bu kaon 12.c1.a5 yazilimlarinin motorlu olani yokmu ,veya kaon 570 12.c1.a5 orjinal emulu türkce menülü yeni yazilimi tabiki disko.....b..yazilimi icinde olan ilgili arkadaslar lütfen bi cevap
mehmet48 Nickli Üyeden Alıntı
sen neistedigini düzgün yazsana arkadaşim motorlu çanagın varsa tarattırırsın...orjinal emu istersen 3-5 ay beklersin...yukarıda verdigim yazılardan memnun degilsende yüklemezsin![]()
:crashs:
eraslan ilkönce merhaba ilgin ve alakan ayrica emegi gecen herkese ayri ayri tesekkür ederim galiba yazim yanlis anlasildi seninde tahmin ettigin gibi benim motorlu canagim var benim uydu alicim kaon 570 ci 12.c1.a5 ve sizin vermis oldugunuz yeni yazilimlardan kaon 511- 12.c1.a5 olani yükledim menüden kanal aramayi girince ancak sabit aratabiliyorum baska secenek yok yani motoru kullanamiyorum ayric h/w si bana uyan sunny yazilimi yukledim oda sabit insallah bu sefer anlatabilmisimdir ayrica vermis oldugunuz yazilimlari beyenip beyenmeme gibi bir sey de söylemedim zaten öyle bir lüksümde yok yanlis anlasilmadan dolayi da özür dilerim ben sadece böyle bir yazilimin münkün olup olmadigidir herkese saygilarimlaeraslan Nickli Üyeden Alıntı
Konu mehmet48 tarafından (26-03-2006 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.
sevgili üstat emegine herzaman saygılar
Thanks! Works 100%![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri