Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
291 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: KAON YAZILIMLARI(arşiv dosyalar ve sorular cevaplar)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atmacanın Getirdiği Tüm Cihazları satmayalalım

Evet Arkadaşlar bence Biz Bunu YAPALIM !
    Sesimizi Herkonuda Olduğu Gibi çıkarmadıkça İstediklerini yapıyorlar istediklerini sattırıyorlar biz Cefekar meydandakilere !!!
    Satmayalım ; Atmacanın Getirdiği Marka - Model Cihaz Hiç bir şeyi
    Görsünler El Mi Yaman Beymi ?

Sayın Firmalar Hepinize Sesleniyorum !!!!

Biz Satıcılara vede Bunu Son Kullanıcılara Tavsiye edenlere Bu Şekilde Zorlama ile gelirseniz Sizler Kaybedersiniz.

Şimdi ATMACA Elektronik Kaybediyor. Böyle davranacak diğer firmalar da Kaybedeceklerdir.

Ben artık Sunnny + Kaon + Finest SATMIYORUM ,
    GoldMaster de ( Fiatının Pahalılığı nedeni ile )SAtmıyorum.

Haydi gelin PROTESTO edin Arkadaşalar .
    :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs:
    Konu belçikalı tarafından (04-04-2006 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir.
    Su Zehir Bile Olsa Kaynağından İçilir,
    Akara Karışan Olur Öz Bozulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı belçikalı Nickli Üyeden Alıntı
    Evet Arkadaşlar bence Biz Bunu YAPALIM !
    Sesimizi Herkonuda Olduğu Gibi çıkarmadıkça İstediklerini yapıyorlar istediklerini sattırıyorlar biz Cefekar meydandakilere !!!
    Satmayalım ; Atmacanın Getirdiği Marka - Model Cihaz Hiç bir şeyi
    Görsünler El Mi Yaman Beymi ?

Sayın Firmalar Hepinize Sesleniyorum !!!!

Biz Satıcılara vede Bunu Son Kullanıcılara Tavsiye edenlere Bu Şekilde Zorlama ile gelirseniz Sizler Kaybedersiniz.

Şimdi ATMACA Elektronik Kaybediyor. Böyle davranacak diğer firmalar da Kaybedeceklerdir.

Ben artık Sunnny + Kaon + Finest SATMIYORUM ,
    GoldMaster de ( Fiatının Pahalılığı nedeni ile )SAtmıyorum.

Haydi gelin PROTESTO edin Arkadaşalar .
    :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs:
    Aslında bu iş bir ticaret işi.Mesela aciko firması 422 x serisine yazılım cıkaramıyor.ama goldmaster 11000-20000 yada 30000 serisi devam ediyor neden ise çok basit aciko satılmadıgı için yazılım cıkarmıyor firma ve onca aciko kullanıcısı goldmaster yazılım atmak zorunda kalıyor.Şahsen ben aciko yazılımı tercih edenlerdenim ama malesef mecburuz.Ama birde şu ayrıntı var millete bunu anlatmaya kalksan anlamıyor.müşteri cihazı getiriyor goldmaster atılıyor sonra neden menü degişti vs şeyler oluyor tabi forumlara takılmadıkları için olayları geriden takip ediyorlar.Dedigim gibi su an kaon firması c bordlulara bildigim polsat cıkardı digerlerine neden çıkarmadı demekki eski bordlular satılmıyor bu ticari anlayışa bende karşıyım.Zamanında sunny 1010 nozap yazıyor hatta bir modul yazılımı bile cıkarmadılar şu an usbsiz modellerde full xler yok üstelik üzerinde eski kanal olan no zap(FREE XTV) olmasına rağmen üzücü bir durum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

QUOTE=Serkan Yılmaz]Zamanında sunny 1010 nozap yazıyor hatta bir modul yazılımı bile cıkarmadılar şu an usbsiz modellerde full xler yok üstelik üzerinde eski kanal olan no zap(FREE XTV) olmasına rağmen üzücü bir durum [/QUOTE]
    Yazılımlar konusunda sizlere katılıyorum .Ayrıca Usb siz cihazların modül entergresini değiştirirerek Full X1-2 yapılıyor, sizin aracılığınızla bilmeyen arkadaşlarda bunu duymuş olurlar.:hello:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri