Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Vodafone istedigim gibi bir oparator cýkmadý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Vodafone istedigim gibi bir oparator cýkmadý

Vodafone telsimi alınca cok işler yapacak sanmıştım.Rakipleri surekli atak yaparken o kendi kampanyalarını bitiriyor .Cogu tarifeyi kapattı,Cep ögrenci hattına 500 dk sınırı getirdi.Cep aranıda bitirdi,Cep aile gibi flaş tarife kullanımda YOK.

Sec konuş diye bir tarife cıkardılar 24 aya baglayıp yuklu faturu getiriyorlar.Hesapını bilen tarife cıkardılar dk 380 binlira gel gelelim 1 sn de konussak 380 atıyor.

Web işlemlerinden işlem yapmak tam işkence.Telsimin oldugu zamanı özlüyorum tmsf ye devrilmeden önceki

-Cep partneri-Cep transferi bedava sms haklarını gibi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet tüm kampanyalarý bitirmeye baþladý telsim iken daha iyiydi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bencede vodafon ölü bir þirket kampayadan haberleri yok sanýrým hiç degilse bir sms paketi cýkarabilir avea turkcell gibi.Yada ekonomik paketler

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aldığım duyuma gore vodafone de calısan bı arkadas var o bana ocak ayı gıbı cok farklı kampanyaların olacagını soyledı.ciddi anlamda diğer firmalrı zorlayacak bazı planları varmıs..umarım yaparlar..ellerı mahkum bu guzel kampanayaları bıtırmek bındığı dalı kesmektır sonucta...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bencede vodafon ölü bir þirket kampayadan haberleri yok sanýrým hiç degilse bir sms paketi cýkarabilir avea turkcell gibi.Yada ekonomik paketler
    haklýsýn usta

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

bencede telsim iken daha iyiydi
    avea ve diðer hatlarýn daha çok avantajlarý varmýþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BLADE01 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bencede telsim iken daha iyiydi
    avea ve diðer hatlarýn daha çok avantajlarý varmýþ
    Evet var.Begenmedigimiz turkcell 10 dk 1 kontor 5000 sms 50 kontore gibi kampanyalarý var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

geçenlerde iþyerime yetkilileri geldi
    size kurumsal paket verelim dediler þöyle iyi böyle iyi diye anlattýlar tamam herþey güzel ama olmuyor neticede belirgin bir tel numaran var 10 senedir kullanýyorum deðiþtirmeyi pek istemedim
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ayrýca 250 kontor yukleyince hediye sms ve kontoru kaldýrmýþlar..Ne adamlar ya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

telsim iyiydi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri