Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arasý

Konu: turkcell kullanýcýlarýnýn dikkatine

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Enteresan arkadasým deneyýpdemý paylastýn bý kaynaktanmý aldýn bunu merak ettým býlgý ýcýn sagol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu konu alýntý sanýrým yýllardýr ve bu konu ama ben olacagý yonunda ihtimal vermiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arada sýrada böyle þehir efsaneleri çýkýyo mail kutularýmýzda....naapalým...milletin iþi gücü yok heralde böyle þeyler yaratýyolar...ha bu sözlerimden ayran kardeþim sakýn alýnmasýn..o zaten mesajýnýn baþýnda emin olmadýðýný söylemiþ...sözlerim ona deðildir..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sanmýyorum. çünkü þuan genel anlamda tcell 6 snde bir ücretlendirme yapýyor faturalýlarda. konturlulerdede kapandýðý gibi düþüyor. hiç gerek yok. eski bir uydurma bence..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç sanmýyorum arkadaþlar daha öncede bu denenmiþti saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok mu deneyen hiç arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ancak denersek anlayabýlýrýz dýmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dip not : bu uygulama gerçek bir açýktý yaklaþýk olarak bundan 2 yýl öncesine rastlar.tam olarak vilayeti hatýrlayamasamda tokat yada yozgat civarýnda olsa gerek iyi derecede bilgisayar ve hack bilgisine sahip bir genç turkcellin bu açýðýný bulmuþ ve hatta daha fazlasýný bulmuþtu. karþýlýðýnda turkcell yetkillerinede bildirmeye çalýþtýðýnda turkcell yetkililerindengelen bir heyet uyanýk davranmaya çalýþarak para teklif eder gibi görünüp bu kiþiyi aslýnda maðdur etme ve sistemini bozan kiþi olarak göstermeye çalýþmýþtýr. Fakat sonucunda aklanan bu kii bu açýðý bazý kiþilerle paylaþýp çýð gibi büyümüþtür. sonrasýnda Turkcell bildiðim kadarý ile bu açýðý kapatmýþtýr. Yani doðruyDU.. artýk bildiðim kadarý ile yok.

Bu konu hakkýnda þu an kapalý olan bir forum sitesinden bu bilgileri okumþtum. sizler genede denemek isterseniz deneyin ama bildiðim kadarý ile artýk bu açýk kapandý.

Bilinmelidirki GSM bile olsa þebeke operatörleride bilgisayar sistemleri gbi çalýþmaktadýr. ve bankalarda nasýl açýklar ouyorsa GSM dede olabilir. Kimbilir belki gerçekten yeni bir açýk bir gün su üstüne çýkar ama bu eski

saygýlarýmla

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri