KAMPANYAYA NASIL KATILACAKSINIZ?"Ben de varým" deyin..
14.10.2007 16:34BÜYÜK MÝLLÝ SEFERBERLÝK BAÞLADI...
MÝLLÝ TAKIM, MÝLLÝ KAHRAMANLARIN YANINDA...
TERÖRLE MÜCADELE KAHRAMANLARINA DESTEK KAMPANYASINA SÝZ DE KATILIN " BEN DE VARIM" DEYÝN...
TÜRKÝYE'NÝN MÝLLÝ TAKIMI, VATAN ÝÇÝN HAYATINI ORTAYA KOYAN KAHRAMANLAR ÝÇÝN, TÜRKÝYE'YÝ TARÝHÝ BÝR GÖREVE ÇAÐIRIYOR...
DÜNYANIN GÖZÜ, TÜRKÝYE'NÝN ÜZERÝNDE...
ÞÝMDÝ BÝRLÝK ZAMANI...
BÜYÜK MÝLLÝ SEFERBERLÝÐE SÝZ DE KATILIN...
BAÐIÞ ÝÇÝN:
Turkcell ve Avea kullanýcýlarý 5 YTL baðýþ için, DESTEK yazarak, 5610'ya mesaj gönderin.
Vodafone kullanýcýlarý, 5 YTL baðýþ için, DESTEK yazarak, 5630'da mesaj gönderin.
BANKA ÝLE BAÐIÞ ÝÇÝN HESAP NUMARALARI:
ZÝRAAT BANKASI - ÝSTANBUL ÞUBESÝ
YTL Hesabý 343434 - 5001
DOLAR Hesabý 343434 - 5002
EURO Hesabý 343434 - 5003
ÝÞ BANKASI - BEYOÐLU ÞUBESÝ ( ÞUBE KODU: 1011 )
YTL Hesabý 171 65 83
Euro Hesabý 332 11 70
GARANTÝ BANKASI - YENÝBOSNA ÇARÞI ÞUBESÝ ( ÞUBE KODU: 531 )
YTL Hesabý 668 97 98
YAPI KREDÝ BANKASI - MERKEZ ÞUBE
YTL Hesabý 2013 2013
FÝNANSBANK – GÜNEÞLÝ ÇARÞI ÞUBESÝ
YTL Hesabý 165 806 86
EURO Hesabý 165 806 88
TELEFON :
0 212 599 82 86
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
MÝLLÝ TAKIM'DAN KAMPANYAYA 1 MÝLYON YTL
Fatih Terim açýkladý: Destek için prim alamamýza gerek yok.
14.10.2007 21:49
TOBB'DAN 5 MÝLYON YTL
Terörle Mücadele Kahramanlarý'na 364 oda ve borsadan destek.
14.10.2007 21:52
1 MÝLYON DOLAR DA SELAHATTÝN BEYAZIT'TAN
Terörle Mücadele Kahramanlarý'na destek yaðýyor.
14.10.2007 22:02
Spor yazarý Ömer Üründül'den 30 bin dolar
Terörle Mücadele Kahramanlarý için Türkiye tek yürek
14.10.2007 22:05
Genelkurmay Baþkaný Org. Büyükanýt
Kampanyayý Tüm Kalbimizle Destekliyoruz...
Genelkurmay Baþkaný Org. Büyükanýt: "Baðýþ yapan tüm vatandaþlarýmýza teþekkür ediyoruz"
14.10.2007 22:26
Genelkurmay Baþkaný Orgeneral Yaþar Büyükanýt HABERTÜRK canlý yayýnýna katýlarak Terörle Mücadele Destek Kampanyasý'na iliþkin duygularýný anlattý. Ýþte Orgeneral Büyükanýt'ýn açýklamalarý:
"Ýyi akþamlar diliyorum. Duygularýmý metne bakmadan sizlerle paylaþmak istiyorum. Çok duygulandýrýcý bir program yapýyorsunuz. Çok duygulanýyorum.
Yazdýðým herþeyi bir tarafa attým. Bu programa katýlanlara çok teþekkür ediyorum. Habertürk'e böyle bir program yaptýðý için mutluluklarýmý iletiyorum,.
Gerçekten ne söyleyeceðimi bilemiyorum.
Türk milletinin Silahlý Kuvvetlerine duyduðu sýcaklýðý hiçbirþeyle ölçemem. Bizim terörle mücadalede kaybettiðimiz yavrularýmýzý hep kalbimizde yaþatýyoruz
ve hayatýmýz boyunca yaþatacaðýz. Bu kampanyayý çok içten duygularla kutluyorum. Habertürk'ün baþlattýðý bu kampanyayý kalbimizden destekliyoruz.
Þehitlerimize, gazilerimize ne yapabilirsek mutlu oluruz. Silahlý Kuvvetler adýna en içten duygularla teþekkürlerimi sunuyorum ve bu kampanyanýn Mehmetçik Vakfý'na yönlendirilmesini talep ediyorum. Bu baðýþlar Mehmetçik Vakfý'na gittiði zaman sadece ve sadece Mehmetçiklerimize yönlendirilecektir. Türk milleti þehidinin gazisinin her türlü güzel duygularýyla yönlenmiþ durumdadýr. Bu programý çok içten izliyorum. Sayýn Fatih Terim hocamýza TOBB baþkanýmýza, baðýþlar yapan deðerli insanlarýmýza saygýlar sunuyorum. Türk milleti
bir bütündür. Türk milletini kimse bölemez, kimse zarar veremez. Biz gereken cevabý veririz.
Türk milletinin birþeyi duymasý lazým. O da þudur. Türk milleti çok güçlüdür. Hiç kimse umutsuzluga kapýlmýsýn TSK bu ülkeyi bu ülkeyi korumak ve
müdafaa etmek zorundadýr. Bunu baþarýyla yapmak zorundadýr ve yapacaktýr. Kimse hayale kapýlmasýn. Bu millete yönelen her türlü tehdidin biz üzerinden gelmek zorundayýz. Bundan da kimsenin þüphesi olmasýn.
Yüce milletime diyorum ki hiç kimse ne böyle bir hayale kapýlsýn ne de böyle birþeyi kafasýna koysun. Tekrar HABERTÜRK'e teþekkür ediyorum, hepinize
saygýlar ve sevgiler sunuyorum.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Hiç olmazsa þehitlerimizin emanetlerine sahip çýkalým...
Baðýþ kampanyasý Habertürk kanalýnda canlý yayýnda sabaha kadar devam edecek...
Maddi gücü olan her Türk vatandaþý bu kampanyaya mutlaka katýlmalýdýr.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri