Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Konya'da reddedilme cinneti

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Konya'da reddedilme cinneti

Konya'da reddedilme cinneti

Konya'da bir kişi arkadaşlık teklifini reddeden üniversite öğrencisi genç kız ile anne ve babasını tüfekle vurdu. Genç kız ve ailesi hastaneye kaldırıldı.

Konya'da bir genç, sevdiği üniversiteli genç kız ve onun ailesini tüfekle vurarak yaraladıktan sonra, çenesine av tüfeğini dayayarak intihar etmek istedi. İntihar girişiminde bulunan genç, daha önceden gittiği özel güvenlik kursunda ders veren hocası Asayiş Şube Müdürü Ercan Taştekin tarafından ikna edilerek intihardan vazgeçirildi.

Alınan bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre K.K., kız arkadaşı olduğunu öne sürdüğü Selçuk Üniversitesi öğrencisi Emine K.'nın babası Fikret K. tarafından bir gün önce darp edildi. K.K., bugün akşam saatlerinde Emine K. ile görüşmeye gittiği yurtta ailesi ile karşılaştı ve aralarında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine evinden av tüfeğini alıp gelen K.K., Emine K. ile babası Fikret ve annesi Nuray K.'ya ateş açtı. Olayda Emine K., annesi ve babası yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan baba ve kızı Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, anne ise Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, sevdiği kızı ve ailesini vuran K.K., av tüfeğiyle boş bir araziye kadar yürüdü. Polisin etrafını çevirmesi üzerine şahıs, "ölmek istiyorum" diyerek, tüfeği çenesine dayadı. Polislerin ikna çabaları sırasında olay yerine Asayiş Şube Müdürü Ercan Taştekin geldi. K.K., daha önce özel bir güvenlik şirketinin kursundayken ders aldığı Asayiş Şube Müdürü Taştekin'i görünce, "Hocam, durumları nasıl, bana bilgi verin. Ben onu çok seviyordum. Böyle olmasını istemezdim" dedi.

Şube Müdürü Taştekin'in, "durumunu sordurayım" diyerek konu hakkında bilgi alması ve bir süre sonra, "Yaralıların durumları iyi, sen teslim ol" demesi üzerine K.K., tüfeği yere atarak teslim oldu. Yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonrası gözaltına alınan K.K., ifadesinin alınması için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
    Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gençliğimizin yetişme tarzına bak dünyada sanki kız kıtlığı var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gençliğimizin yetişme tarzına bak dünyada sanki kız kıtlığı var
    Kargaya yavrusu şahin gibi görünürmüş dostum.Demek ki gözü başkasını görmedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah allah ne biçim iş yarabbim. adam öldürmeyi ne kadarda basite alıyor millet ya... başımda var bir bela, senelerdir kavga edersem herife bişey olur diye sallayıp duruyorum. sabrediyorum. adamlar hiç düşünmüyor ölürmüş kalırmış diye...vijdan mı yok bunlarda akılmı anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir kız yüzünden yaptığına bak.çok yazık.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri