Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Ben Bunlara İnsan Demiyorum İnsan Olan Bunu Yapmaz.... Yorum sizin!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar izledim ve gerçekten çok kötü bi durum o hayvanları acı çekmeden öldürmenin bi yolu olmalı.ama eğerki neden yunuslara kıyıyolar diyosanız o onların seçimi bizde hintlilerin kutsal hayvanı inekleri kesiyoruz ne yani onlardamı bizi hayvan olarak görsün biraz mantıklı konuşalım am ahayvanlara acı çektirmenin bi mantığıda yok gerçekten benimde içimde yunuslara karşı bi sempati var ama elden bi eşy gelmez kimsenin kültürüne laf söylememek lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok kötü görüntüler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu filmi izleyemedim. ama anladığım kadarı ile japonlar bir hayvana eziyet ediyor.
    dün şirket çalışanlarından bir arkadaşın maili geldi. Benimle birlikte bir çok kişiye göndermiş.
    "sonuna kadar mutlaka izleyin. içiniz kaldırmasada izleyin. tehlikenin farkında değilmisiniz hala. kime oy verdiğinizi umursamıyormusunuz" diye başında yazıyor. filmi açtım. yerde ellerini başını korumak için kapanmış bir kız etrafında onlarca erkek tekme atıyor. bazılarıda cep telefonu ile yüzünü çekebilmek için arada bir kızın saçlarını çekerek yüzünü kaldırmasını sağlıyor. sonunda kız darbelere dayanamayarak yüzüstü düşüyor. yine tekmeler... sonunda biri büyük bir taşı havaya kaldırıp kızın başına bırakıyor. kanlar oluk oluk. ve kız can veriyor..... insanın kanını donduran bir vahşet.... bu olaya mı kızayım yoksa bunu benim dinim miş gibi göstermeye çalışan aklı evvel arkadaşlarımamı, . ne yapacağımı şaşırdım. bu arada herkes birbirine mailler gönderiyor. şeriat böyle islamcılar böyle molla rejimleri tarikatlar vur patlasın....nasılda islamı kötülüyorlar. nasılda bu yapılan vahşete islam onay veriyormuş gibi gösteriyorlar. bununla nasıl mücadele edeceğiz bilmiyorum. allah bu vahşeti yapanların ıslahı mümkün olanları ıslah etsin olmayanlarıda kahretsin. bunu islam dini gibi gösteren cahil lerede hidayet versin. yok kasıtlı yapıyorsada onlarıda kahretsin... selametle... konu ile alakasız ama paylaşmak istedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnsanlıq dışı yaratıqlar nolcaq ...! Ya peqi bu yasalmı ? Yasal deilse adamlar orada nasıl yapıolar bu vahşeti ? resmen şirqet qurmuşlar BİRİ BUNA DUR DEMELİ !Ya en çoqta üzüldüüm qonu böyle bir hayvanın o qadar insanlara duyarlı olmasına rağmen insanlar bu vahşeti yapiolarya Yuhhhh Yani !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ilahi Adalet Ergec Cezalaruni Vereck Bundan Eminim Bunlar Insan Olsalardi Gene Ayni şeytan Amerikadan Atom Bombasi Yemezlerdi Allah Onlara Hergun Deprem Veriyor Onlari Uyariyor Ama Onlar Anlamiyor Allahtaala Sonumuzu Hayretsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle bir üzücü olayla karşılaştığım için çok üzgünüm bunların yaptıkları gösteri ve para menfaat için'dir başka bir şey yok ve hiç uygun görünmeyen görüntülerdir
    tamam denizde'ki ''her ne canlı olursa olsun helaldır'' yalnız bu kadar olmaz böyle bir eziyet olmaz insanlığa yakışmayan bir tavır sergileniyor bu japonlara diyeceğim şu beter olsunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teknolojide tmm eyw.herşeyi biliolar ediolar ama ! İnsan olmayı öğrenemişler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    böyle bir üzücü olayla karşılaştığım için çok üzgünüm bunların yaptıkları gösteri ve para menfaat için'dir başka bir şey yok ve hiç uygun görünmeyen görüntülerdir
    tamam denizde'ki ''her ne canlı olursa olsun helaldır'' yalnız bu kadar olmaz böyle bir eziyet olmaz insanlığa yakışmayan bir tavır sergileniyor bu japonlara diyeceğim şu beter olsunlar
    usta o yönü ayrı her canlı helaldir ama yenmeyecek yenilmemsi gereken hayvanlar vardır
    mesela iyice incelenirse midyenin karidesin ve bana göre yunusun etinin yenmesi mekruhtur diye biliyorum
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyide yesinler zehir zıkkım olsun neymiş kültürlerinde var varda bu kadar eziyet vahşet olmaz ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyide yesinler zehir zıkkım olsun neymiş kültürlerinde var varda bu kadar eziyet vahşet olmaz ama
    abi bırak yapma gözünü seveyim bunun neresi kültür bu düpe düz vahşet
    bizdeki panter emel gibi 10 kadın olacak bir daha avlanabiliyorlarmı bakın???

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri