Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Ben Bunlara İnsan Demiyorum İnsan Olan Bunu Yapmaz.... Yorum sizin!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta o yönü ayrı her canlı helaldir ama yenmeyecek yenilmemsi gereken hayvanlar vardır
    mesela iyice incelenirse midyenin karidesin ve bana göre yunusun etinin yenmesi mekruhtur diye biliyorum
    selametle

Devamlı olarak suda yaşayıp barınan hayvanlardan her nevi balık etleri yenebilir, helaldir. Kalkan balığı, sazan balığı, yunus balığı, yılan balığı bunlardandır. Fakat diğer su hayvanları çirkin şeylerden sayılır, yenmeleri caiz olmaz. Yengeç, midye, istiridye, istakoz gibi olanlar helal değildir, etleri yenmez.
    Yine, deniz insanı, deniz aygırı, deniz hınzırı gibi balık şeklinde bulunmayan deniz hayvanlarının yenmeleri helal olmadığı gibi, avlanmaları da helal görülmemektedir.

kaynak:ömer nasuhi bilmen büyük islam ilmihali

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Devamlı olarak suda yaşayıp barınan hayvanlardan her nevi balık etleri yenebilir, helaldir. Kalkan balığı, sazan balığı, yunus balığı, yılan balığı bunlardandır. Fakat diğer su hayvanları çirkin şeylerden sayılır, yenmeleri caiz olmaz. Yengeç, midye, istiridye, istakoz gibi olanlar helal değildir, etleri yenmez.
    Yine, deniz insanı, deniz aygırı, deniz hınzırı gibi balık şeklinde bulunmayan deniz hayvanlarının yenmeleri helal olmadığı gibi, avlanmaları da helal görülmemektedir.

kaynak:ömer nasuhi bilmen büyük islam ilmihali
    ya hocam tamam okey
    ama sana bir soru?
    sen hiç yunus etini yiyen yada yunusu satan etini satan bir yer gördünmü?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Pasilobus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi bırak yapma gözünü seveyim bunun neresi kültür bu düpe düz vahşet
    bizdeki panter emel gibi 10 kadın olacak bir daha avlanabiliyorlarmı bakın???

ben demedimki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben demedimki
    ya ne bileyim birden kaybettim kandimi pardon!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baykum Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yunuslara tecavüz edenler kimdi acaba bu millliyetçilikle hiç bi şey olmaz bırakın bunları artık.
    kardeşim burada insanlık adına vehamet var,sen nereden ne çıkarıyorsun.amma sakız yaptınız bu ülkede bu konuları.içim sızlayarak seyrettiğim görüntülere yaptığınız yoruma bakın.hayret ya.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu filmi izleyemedim. ama anladığım kadarı ile japonlar bir hayvana eziyet ediyor.
    dün şirket çalışanlarından bir arkadaşın maili geldi. Benimle birlikte bir çok kişiye göndermiş.
    "sonuna kadar mutlaka izleyin. içiniz kaldırmasada izleyin. tehlikenin farkında değilmisiniz hala. kime oy verdiğinizi umursamıyormusunuz" diye başında yazıyor. filmi açtım. yerde ellerini başını korumak için kapanmış bir kız etrafında onlarca erkek tekme atıyor. bazılarıda cep telefonu ile yüzünü çekebilmek için arada bir kızın saçlarını çekerek yüzünü kaldırmasını sağlıyor. sonunda kız darbelere dayanamayarak yüzüstü düşüyor. yine tekmeler... sonunda biri büyük bir taşı havaya kaldırıp kızın başına bırakıyor. kanlar oluk oluk. ve kız can veriyor..... insanın kanını donduran bir vahşet.... bu olaya mı kızayım yoksa bunu benim dinim miş gibi göstermeye çalışan aklı evvel arkadaşlarımamı, . ne yapacağımı şaşırdım. bu arada herkes birbirine mailler gönderiyor. şeriat böyle islamcılar böyle molla rejimleri tarikatlar vur patlasın....nasılda islamı kötülüyorlar. nasılda bu yapılan vahşete islam onay veriyormuş gibi gösteriyorlar. bununla nasıl mücadele edeceğiz bilmiyorum. allah bu vahşeti yapanların ıslahı mümkün olanları ıslah etsin olmayanlarıda kahretsin. bunu islam dini gibi gösteren cahil lerede hidayet versin. yok kasıtlı yapıyorsada onlarıda kahretsin... selametle... konu ile alakasız ama paylaşmak istedim.
    eyvallah kardeşim.çok güzel yazmışşın eline sağlık,gönlüne sağlık.mücadelenin yolu yüce dinimizi salih bir kul olarak yaşamak yaşatmak,mensub olduğun milletin değerlerini yansıtarak layık olmak.artık bazı ülkelerin kültürlerini,kabile kültürlerini,din maskesi takanların söylemlerini islammış gibi algılayan ve algılatanların ne olduğunu bilelim.islam ı islam gibi yaşayalım.anahtarı kalbdedir.buda konuyla alakasız oldu ama yazma gereği hissettim.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH ın yarattıgı hiçbir hayvana eziyet edilmemli zira onlarela helalleşemeyiz ahirette karşımıza dikilip hesap soracaklardır
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bunlara insan demeye milyonlarca şahit lazım

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlara insan demeye milyonlarca şahit lazım
    Konu bilosayar28 tarafından (20-10-2007 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH ın yarattıgı hiçbir hayvana eziyet edilmemli zira onlarela helalleşemeyiz ahirette karşımıza dikilip hesap soracaklardır
    selametle
    kardeşim allah sonumuzu hayırlı eyler inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilosayar28 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim allah sonumuzu hayırlı eyler inşallah
    amin
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri