Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Ben Bunlara İnsan Demiyorum İnsan Olan Bunu Yapmaz.... Yorum sizin!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi böle şeleri vermeyin ya valla morelim bozuldu şerefsiz adi insanlar bunlar allah belalarını versin hepsinin umarım o ellerindeki mızraklar bi yerlerine gider

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 tane karıncada aynıdır 1 tane insanda 1 tane yunusta. veya yaşayan herhangi 1 canlı için. Canı veren ALLAHtır. Bize yunuslar sıcak hayvanlar olarak geldikleri için bize göre bu bir vahşettir. Resmen eziyet çektiriliyor hayvanlara. keserken arabayla çekerken veya her ne ise. Görüntüler dehşet. Eğer kendi kültürlerinde yunus eti yemek veya yunustan yapılan herhangi bişi varsa ve bu canlılaın canını alırken bir usulu ile yapılmış olsa sadece yazık deriz fazla bişi diyemeyiz. Ama şu görüntülerdekiler tamamen insanlık dışı. Hiç bir canlıya böle davranılmamalı. değil bir yunus kuş böcek vs.. hiç bir canlıya.. Bugun bizler nasıl kurban kesmenin usulu var diyorsak bi şekilde bu insana benzeyen mahluklarda aynı bir uygulama yapmalılar. ama bu iş böle olmaz. açıklamasıı yok bi kere bu görüntülerin.. UTANMADAN BİRDE KAMERAYA ÇEKMİŞLER. YUHH BE.!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok kötü walla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, üç para uğruna insanlık temelli izine ayrılmış burada. Buna izin veren devlet utansın. İnsan bakmaya dayanamıyor bu vahşete. Paylaşım için teşekkürler de Cabari usta; pek iyi bir paylaşım değil valla.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok kötü gerçekten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanoglu insanlık vasfını böyle şeyler için kullandıgı sürece benim gözümde hiçten başka birşey değildir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim makina açmıyor. neler oluyor? bir anlatsanız çok sevinirim...tşk...
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benim makina açmıyor. neler oluyor? bir anlatsanız çok sevinirim...tşk...
    selametle
    yunuslara yapılan japonların vahşetini anlatıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanlıktan nasibini alamamışbu japonlar .allah korusun .bu ne vahset böyle hiç olmazsa tam olarak öldükten sonra bari arabaylamı tasıyacaksın yada kesecekmisin ne yapacaksan yap be akıllı milletin akılsızları..

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok yazık

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri