Sağolasınmemedim Nickli Üyeden Alıntı
benim 3600 fta cihaza yazılımı yükleyeceğim size sormak istediğim 20 mart güncel *** dosyasını yüklemiştim.bu yazılımı attıktan sonra tekrar yüklemeye gerek varmı
saygılar:computer:
Sağolasınmemedim Nickli Üyeden Alıntı
benim 3600 fta cihaza yazılımı yükleyeceğim size sormak istediğim 20 mart güncel *** dosyasını yüklemiştim.bu yazılımı attıktan sonra tekrar yüklemeye gerek varmı
saygılar:computer:
dostlar bende 5000 ci var onun emusunu nerden aktif edebilirim? daha önceden yazılım ve *** atılmış galiba.......ama yazılım kesin atılmış.bana bi yardım edermisiniz????????????mavi menüdür......:::::....:::.:::::::.:::::::.:..:.::::
vestel 3001 markaların yazılımı yokmu arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz....
ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler....
arkadaşım cihazın 3001 zap ise yazılım yok eğer teknik bir servise götürüp 840 a cevirttebilirsen o zaman yazılım atabilirsin
slm sanal alemin bilgili insanları.arkadaslar ben vestel cihazları hakkında hiçbişey bilmiyorum.farklı bi cihazla calısıyorum.ama vestelin içeriğini arastırmak istedim.bu sayfada 25 martın yazılımları var.yeni yazılımları nasıl bulurum bilginiz varmı bu konuda.bana yardımcı olurmusunuz.
selam ustalar ben vestel 3600 fta uydu cihazı var son yazılım yükledim bir ara yabancı kanalları seyrediyordum fakat şuan hiç bir yabancı yayınları seyredemiyorum ne yapmam lazım bir program buldum onunla keyleri giriyorum elle bunun auto program keyler yokmu .herkese kolay gelsin bu konuda bana
yardımcı olursan sevinirim
Turkiyede HİÇ Tutulmayan Cihazlar Lİstesİ AŞaĞida..
Bunlara DoĞru DÜzgÜn Yazilim Yok Galİba...yada 2-3 GÜn Sonra Yazilim DesteĞİ Verİlİyo....
1-vestel-regal-reg...vs..
2-profİlo-sİemens...vs...
3-beko-arÇelİk
4-dİĞer İsmİnİ Dahİ BİlmedİĞİmİz 30-35 Ytl DeĞerİnde Pİyasa Mallari
Pİyasada En Çok Tutulan Ve Yazilimi EnÇok Verİlen
İlk 5 Markada ŞÖyle...
1-next
2-sunny
3-yumatu
4-amstrad
5-goldmaster
6-bÖyle Devam Edİyo......
Not: Bu Siralama DİĞer Bordlardan GÖrdÜĞÜm Ve İzledİĞİm Siralama Lİstesİdİr..bu Siralamada Bi Kasit Veya Çikar Yoktur...
Bİlgİnİz Olsun..
şuan için yok maleseftanerhakan01 Nickli Üyeden Alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri