REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yabancılarn Milli Takımda Oynamasına Nasıl Bakıyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Yabancılarn Milli Takımda Oynamasına Nasıl Bakıyorsunuz?

selamlar
    arkadaşlar son senelerde bir moda var ilk önce brezilyanı aurello türk oldu ve direk milli takıma çagrıldı arkasından lincolnden bahsediliyor bir kaç gündür ve şimdi az önce ögrendim gökçek vederson türk vatandaşlığına geçtiği için milli takıma çagrılmış
    bu sizi nasıl etkiliyor adı üstünde milli ruh taşıyan milli takımımız sadece adı değişti diye yabancıların milli takımda oynatılması dogrumu?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye Milli Takımında Türk Futbolcular Olur Yabancı Olursa Olacaksa En Kalitelisinden 1 veya 2 Tane fazla olmamak şartıyla tam Türk gibi olacaksa olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şahsen ben karşı değilim
    daha önceleri milli takımın başında bile yabancı teknik direktörler vardı ve çok saglam başarılara imza attılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türk asıllı olsa daha iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    isim farketmez ama bilmem herkes farkındadır inşallah...yerli futbolcularımız ve dolayısıyla da milli takımımız o kadar kötü durumdaki brezilyalı futbolcular maalesef umut kapımız oldu...maalesef diyorum arkadaşlar çünkü bizim ülkemiz hakikaten futbola karşı yetenekli bi millet...ama maalesef taa çocukluk çağında minik takım seçmelerinde bile hatır gönül işleri döndüğü ve maalesefki hakedenler değilde,bazı kişilerle arası iyi olanlar büyük takımların formasını giydiği için bu hallere düştük...çok yetenekli olupta bazı kişilerle arası iyi olmayanlarda futboldan kopup başka mesleklere yöneldiler....kaybeden kim oldu???maalesef Türk milleti...yazık....
    Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selamlar
    arkadaşlar son senelerde bir moda var ilk önce brezilyanı aurello türk oldu ve direk milli takıma çagrıldı arkasından lincolnden bahsediliyor bir kaç gündür ve şimdi az önce ögrendim gökçek vederson türk vatandaşlığına geçtiği için milli takıma çagrılmış
    bu sizi nasıl etkiliyor adı üstünde milli ruh taşıyan milli takımımız sadece adı değişti diye yabancıların milli takımda oynatılması dogrumu?
    e valla ağa başka çaremiz kalmadıki....maalesef bu böyle....yoksa bizim ülkede durum yukarıda belirttiğim gibi olmasa bu tip işlere gerek kalmaz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    e valla ağa başka çaremiz kalmadıki....maalesef bu böyle....yoksa bizim ülkede durum yukarıda belirttiğim gibi olmasa bu tip işlere gerek kalmaz....
    fenerbahçede semih diye bir çocuk var üzülüyorum yaaa
    bak ben fenerli değilim ama semihin futbolunu severim ama terim onu oynatmıyor
    aurello muhabbetide zaten kim çıkardı bilmiyorum ama oldu bittiye geldi hemen milli takıma aldılar
    şimdi lincoln diyorlar oda adımı değiştirmem diyor değiştirse ne olacak sanki turk olmadıktan sonra aurello her maça çıkarken ıstavroz çıkarıyor biizmkile el açıp dua ediyor!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fenerbahçede semih diye bir çocuk var üzülüyorum yaaa
    bak ben fenerli değilim ama semihin futbolunu severim ama terim onu oynatmıyor
    aurello muhabbetide zaten kim çıkardı bilmiyorum ama oldu bittiye geldi hemen milli takıma aldılar
    şimdi lincoln diyorlar oda adımı değiştirmem diyor değiştirse ne olacak sanki turk olmadıktan sonra aurello her maça çıkarken ıstavroz çıkarıyor biizmkile el açıp dua ediyor!!!
    ohoooo....semihe gelene kadar...semihten yetenekli neler var biliyomusun şu mahalle arasında top oynayan ağa...gidiyom soruyom bazen 'sen futbol kulüplerine hiç gitmedinmi diye??' çocuk diyoki 'abi gittim ama benim torpilim yoktu,torpili var diye paytak mehmeti seçtiler' diyo....mesele buradan başlıyo ağa...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malesef Terimin prensleri her zamanön planda bakın formda olsun olmasın onlardan vaz geçemiyor kendi başını yese bile bakın size en basit örnek vereyim Ümit Milli Takımın başına kimi getirdi Ünal Karaman Konyay gidince hiç takım çalıştırmamış futboluda yeni bırakmış hiç bir tecrübe sıfatı olmayan Ümit Davala Milli Takımın başına Teknik Draktör olarak getirildi yokmuydu tecrübeli biri ümit davala Galatasarayda bile kötü iken maçlarda ilk 11 de oynuyordu yani uzun lafın kısası Fatih Terimin kendi prensleri oynar diğerleri üvey evlat muammelesi görür oynamaz.. sayalım kimler yok
    1-Yıldıray Nerde
    2-Semih Nerde
    3-Barış Nerde
    4-Yusuf Nerde
    5-...?
    aklıma gelenler bunlar varsa yazın arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence hiç bir mahsuru yok.Milli takım bu yabancı oyuncularla başarı kazandığı zaman aurello kazandı demiyecekler Türk Milli takımı kazandı diyecekler.Biz kaliteli oyuncu yetiştirip oynatamıyorsak başkada çaremiz yok.Bu teknik direktör olarak'da geçerli.Fatih terime hem ayda 143 milyar maaş vereceksin hemde bulunduğun yere bak.Daha az paraya ne teknik direktörler bulursun.Bu konuda hamaset yapmamak lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Malesef Terimin prensleri her zamanön planda bakın formda olsun olmasın onlardan vaz geçemiyor kendi başını yese bile bakın size en basit örnek vereyim Ümit Milli Takımın başına kimi getirdi Ünal Karaman Konyay gidince hiç takım çalıştırmamış futboluda yeni bırakmış hiç bir tecrübe sıfatı olmayan Ümit Davala Milli Takımın başına Teknik Draktör olarak getirildi yokmuydu tecrübeli biri ümit davala Galatasarayda bile kötü iken maçlarda ilk 11 de oynuyordu yani uzun lafın kısası Fatih Terimin kendi prensleri oynar diğerleri üvey evlat muammelesi görür oynamaz.. sayalım kimler yok
    1-Yıldıray Nerde
    2-Semih Nerde
    3-Barış Nerde
    4-Yusuf Nerde
    5-...?
    aklıma gelenler bunlar varsa yazın arkadaşlar
    aynen öyle...ümit davala milanda oynayacak kalitedemiydi de milana transfer ettirdi onu??milan kulübünüde 5 milyon $ zarara soktu...adamlar yine bişey demediler Allah için...başka kulüpler olsa Fatih Terim'e bi daha dünya üstünde yeşil saha bile göstertmezlerdi....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri