Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Yabancýlarn Milli Takýmda Oynamasýna Nasýl Bakýyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 Yabancýlarn Milli Takýmda Oynamasýna Nasýl Bakýyorsunuz?

selamlar
    arkadaþlar son senelerde bir moda var ilk önce brezilyaný aurello türk oldu ve direk milli takýma çagrýldý arkasýndan lincolnden bahsediliyor bir kaç gündür ve þimdi az önce ögrendim gökçek vederson türk vatandaþlýðýna geçtiði için milli takýma çagrýlmýþ
    bu sizi nasýl etkiliyor adý üstünde milli ruh taþýyan milli takýmýmýz sadece adý deðiþti diye yabancýlarýn milli takýmda oynatýlmasý dogrumu?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkiye Milli Takýmýnda Türk Futbolcular Olur Yabancý Olursa Olacaksa En Kalitelisinden 1 veya 2 Tane fazla olmamak þartýyla tam Türk gibi olacaksa olabilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þahsen ben karþý deðilim
    daha önceleri milli takýmýn baþýnda bile yabancý teknik direktörler vardý ve çok saglam baþarýlara imza attýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türk asýllý olsa daha iyi olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    isim farketmez ama bilmem herkes farkýndadýr inþallah...yerli futbolcularýmýz ve dolayýsýyla da milli takýmýmýz o kadar kötü durumdaki brezilyalý futbolcular maalesef umut kapýmýz oldu...maalesef diyorum arkadaþlar çünkü bizim ülkemiz hakikaten futbola karþý yetenekli bi millet...ama maalesef taa çocukluk çaðýnda minik takým seçmelerinde bile hatýr gönül iþleri döndüðü ve maalesefki hakedenler deðilde,bazý kiþilerle arasý iyi olanlar büyük takýmlarýn formasýný giydiði için bu hallere düþtük...çok yetenekli olupta bazý kiþilerle arasý iyi olmayanlarda futboldan kopup baþka mesleklere yöneldiler....kaybeden kim oldu???maalesef Türk milleti...yazýk....
    Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    selamlar
    arkadaþlar son senelerde bir moda var ilk önce brezilyaný aurello türk oldu ve direk milli takýma çagrýldý arkasýndan lincolnden bahsediliyor bir kaç gündür ve þimdi az önce ögrendim gökçek vederson türk vatandaþlýðýna geçtiði için milli takýma çagrýlmýþ
    bu sizi nasýl etkiliyor adý üstünde milli ruh taþýyan milli takýmýmýz sadece adý deðiþti diye yabancýlarýn milli takýmda oynatýlmasý dogrumu?
    e valla aða baþka çaremiz kalmadýki....maalesef bu böyle....yoksa bizim ülkede durum yukarýda belirttiðim gibi olmasa bu tip iþlere gerek kalmaz....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    e valla aða baþka çaremiz kalmadýki....maalesef bu böyle....yoksa bizim ülkede durum yukarýda belirttiðim gibi olmasa bu tip iþlere gerek kalmaz....
    fenerbahçede semih diye bir çocuk var üzülüyorum yaaa
    bak ben fenerli deðilim ama semihin futbolunu severim ama terim onu oynatmýyor
    aurello muhabbetide zaten kim çýkardý bilmiyorum ama oldu bittiye geldi hemen milli takýma aldýlar
    þimdi lincoln diyorlar oda adýmý deðiþtirmem diyor deðiþtirse ne olacak sanki turk olmadýktan sonra aurello her maça çýkarken ýstavroz çýkarýyor biizmkile el açýp dua ediyor!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    fenerbahçede semih diye bir çocuk var üzülüyorum yaaa
    bak ben fenerli deðilim ama semihin futbolunu severim ama terim onu oynatmýyor
    aurello muhabbetide zaten kim çýkardý bilmiyorum ama oldu bittiye geldi hemen milli takýma aldýlar
    þimdi lincoln diyorlar oda adýmý deðiþtirmem diyor deðiþtirse ne olacak sanki turk olmadýktan sonra aurello her maça çýkarken ýstavroz çýkarýyor biizmkile el açýp dua ediyor!!!
    ohoooo....semihe gelene kadar...semihten yetenekli neler var biliyomusun þu mahalle arasýnda top oynayan aða...gidiyom soruyom bazen 'sen futbol kulüplerine hiç gitmedinmi diye??' çocuk diyoki 'abi gittim ama benim torpilim yoktu,torpili var diye paytak mehmeti seçtiler' diyo....mesele buradan baþlýyo aða...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Malesef Terimin prensleri her zamanön planda bakýn formda olsun olmasýn onlardan vaz geçemiyor kendi baþýný yese bile bakýn size en basit örnek vereyim Ümit Milli Takýmýn baþýna kimi getirdi Ünal Karaman Konyay gidince hiç takým çalýþtýrmamýþ futboluda yeni býrakmýþ hiç bir tecrübe sýfatý olmayan Ümit Davala Milli Takýmýn baþýna Teknik Draktör olarak getirildi yokmuydu tecrübeli biri ümit davala Galatasarayda bile kötü iken maçlarda ilk 11 de oynuyordu yani uzun lafýn kýsasý Fatih Terimin kendi prensleri oynar diðerleri üvey evlat muammelesi görür oynamaz.. sayalým kimler yok
    1-Yýldýray Nerde
    2-Semih Nerde
    3-Barýþ Nerde
    4-Yusuf Nerde
    5-...?
    aklýma gelenler bunlar varsa yazýn arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ruzgarm Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Malesef Terimin prensleri her zamanön planda bakýn formda olsun olmasýn onlardan vaz geçemiyor kendi baþýný yese bile bakýn size en basit örnek vereyim Ümit Milli Takýmýn baþýna kimi getirdi Ünal Karaman Konyay gidince hiç takým çalýþtýrmamýþ futboluda yeni býrakmýþ hiç bir tecrübe sýfatý olmayan Ümit Davala Milli Takýmýn baþýna Teknik Draktör olarak getirildi yokmuydu tecrübeli biri ümit davala Galatasarayda bile kötü iken maçlarda ilk 11 de oynuyordu yani uzun lafýn kýsasý Fatih Terimin kendi prensleri oynar diðerleri üvey evlat muammelesi görür oynamaz.. sayalým kimler yok
    1-Yýldýray Nerde
    2-Semih Nerde
    3-Barýþ Nerde
    4-Yusuf Nerde
    5-...?
    aklýma gelenler bunlar varsa yazýn arkadaþlar
    aynen öyle...ümit davala milanda oynayacak kalitedemiydi de milana transfer ettirdi onu??milan kulübünüde 5 milyon $ zarara soktu...adamlar yine biþey demediler Allah için...baþka kulüpler olsa Fatih Terim'e bi daha dünya üstünde yeþil saha bile göstertmezlerdi....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence hiç bir mahsuru yok.Milli takým bu yabancý oyuncularla baþarý kazandýðý zaman aurello kazandý demiyecekler Türk Milli takýmý kazandý diyecekler.Biz kaliteli oyuncu yetiþtirip oynatamýyorsak baþkada çaremiz yok.Bu teknik direktör olarak'da geçerli.Fatih terime hem ayda 143 milyar maaþ vereceksin hemde bulunduðun yere bak.Daha az paraya ne teknik direktörler bulursun.Bu konuda hamaset yapmamak lazým.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri