Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Yabancýlarn Milli Takýmda Oynamasýna Nasýl Bakýyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    e valla aða baþka çaremiz kalmadýki....maalesef bu böyle....yoksa bizim ülkede durum yukarýda belirttiðim gibi olmasa bu tip iþlere gerek kalmaz....
    fenerbahçede semih diye bir çocuk var üzülüyorum yaaa
    bak ben fenerli deðilim ama semihin futbolunu severim ama terim onu oynatmýyor
    aurello muhabbetide zaten kim çýkardý bilmiyorum ama oldu bittiye geldi hemen milli takýma aldýlar
    þimdi lincoln diyorlar oda adýmý deðiþtirmem diyor deðiþtirse ne olacak sanki turk olmadýktan sonra aurello her maça çýkarken ýstavroz çýkarýyor biizmkile el açýp dua ediyor!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    fenerbahçede semih diye bir çocuk var üzülüyorum yaaa
    bak ben fenerli deðilim ama semihin futbolunu severim ama terim onu oynatmýyor
    aurello muhabbetide zaten kim çýkardý bilmiyorum ama oldu bittiye geldi hemen milli takýma aldýlar
    þimdi lincoln diyorlar oda adýmý deðiþtirmem diyor deðiþtirse ne olacak sanki turk olmadýktan sonra aurello her maça çýkarken ýstavroz çýkarýyor biizmkile el açýp dua ediyor!!!
    ohoooo....semihe gelene kadar...semihten yetenekli neler var biliyomusun þu mahalle arasýnda top oynayan aða...gidiyom soruyom bazen 'sen futbol kulüplerine hiç gitmedinmi diye??' çocuk diyoki 'abi gittim ama benim torpilim yoktu,torpili var diye paytak mehmeti seçtiler' diyo....mesele buradan baþlýyo aða...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri