REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Gökçek Vederson Milli takıma

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 Gökçek Vederson Milli takıma

FB'nin ikinci sambacısına da milli forma yolu göründü.Terim Aurelio'dan sonra Wederson'u da Milli yapacak...

Vederson milli oluyor

F.Bahçe'nin ikinci sambacısına da milli forma yolu göründü. Teknik direktör Fatih Terim, Mehmet Aurelio'dan sonra Brezilya asıllı Gökçek Vederson'u da Milli Takım'a alıyor.

F.Bahçe'de ikinci sambacı da Milli Takım'a çağrılıyor. Yunanistan yenilgisiyle EURO 2008 finallerine katılma yolunda büyük bir avantaj yitiren Milli Takım'da teknik direktör Fatih Terim'in 17 Kasım'da oynanacak kritik Norveç maçı kadrosuna Fenerbahçeli Gökçek Vederson'u çağıracağı öğrenildi. Terim böylece Brezilya asıllı Türk oyuncu Mehmet Aurelio'dan sonra Gökçek Vederson'u da kadroya alarak bir ilke daha imza atmış olacak. Tecrübeli teknik adamın, Norveç karşılaşmasında sol kanatta sergilediği performansla son maçların en çok tartışılan oyuncularından İbrahim Üzülmez'in yerine Vederson'a görev vermeyi düşündüğü öğrenildi. Türk oyuncu böylece kariyerinde ilk kez milli forma giyecek.

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BİZİMKİLERİN aklı iş işten geçtikten sora aklı başına geliyor
    daha önce gökçek diye bir futbolcu yokmuydu yoksa fatih
    bey yenimi keşfetti inşallah geç kalınmamıştır bu rezaletlerin
    tek sorumlusu teknik patron dur ve bu gurubun maçları tamamlandıktan
    sora ders elmam ders veririm diyen zat hesap vermek zorundadır
    kamuoyuna finalere katılsakta katılamasakta yalnış yaptım istıfa ediyorum
    demek yetmez inşallah adam gibi davranır ve bunu türkiye ye borçlu olduğunu
    göz ardı yapmada bir basın toplantısı yapıp ben büyük hatalar yaptım
    ta isviçre maçından beri o bakımdan bu ülkede yaşayan herkesten özür dilerim demeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yapsınlar baktılar yunanistan macında taraftar sadece mehmette gelince alkışladı sizde farkındaısnızdır ya birde ben o milli takımda oynarsa İstiklal marşında ayağa kalkmam diyenler vardı şimdi bunu duyunca ne diyecek bakalım paylaşım için sağol

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istemiyroum kardeşim türk doğmayanın mili olmasını..ne gençlerımzı var can atan kanıyla oynayacak.lüfen milli takımı lig takımlarına çevirmeyelim.ne aurello ne vederson hepsi dışarı yok böyle bişey...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fatih terim ne yapacapını şaşırmış gibi sanki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri