REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: referandumda oyunuz evet mi hayırmı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 referandumda oyunuz evet mi hayırmı

21 ekim referandumunda oyunuz nedir evet mi hayırmı.......
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben oy kullanmıyorum yüzden yorum yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi refarandumda 3 şeyi oyluyoruz.
    1-Bundan sonra Cumhurbaşkanını halk seçecek
    2-Seçimler 5 yılda bir değil 4 yılda bir yapılacak
    3-Mecliste toplantı yeter sayısı 367 değil 184 olacak sanırım
    Şimdi bunun iyi yönüde var kötü yönüde.
    Kötü yönü şu bence.Biliyorsunuz başbakan,bakanlar ve milletvekilleri halk tarafından seçilmişlerdir.Kurdukları hükümetlerle devleti yönetme sorumluluğu onlardadır.Devleti kötü yönettikleri zaman halk bunun hesabını seçimlerde sorabilmektedir.Herhangi br sorunla karşılaşıldığı zaman başbakan,bakanlar ve milletvekilleri ben seçilmişim benim dediğim olacak çünkü sorumlu benim diyor.Cumhurbaşkanını halk seçerse cumhurbaşkanı sen seçilmişsen bende seçilmişim diyecek iki başlılık çıkacak.Yani hem cumhurbaşkanını halk seçecek ama sorumluluğu olmayacak ama sorumlu olan aynı zamanda kendiside seçilmiş olan başbakana hükümete kafa tutabilecek.
    İyi yönü bence seçimlerin 5 değilde 4 yılda yapılması iyi olur.Türkiyeyi iyi yönetemeyen kadroları daha kısa bir sürede değiştirebiliriz.Sonuncuda Mecliste toplantı yeter sayısının düşürülmesi meclisin çalışması açısından çok iyi olur.Biliyorsunuz meclisin gündemindeki konuyu beğenmiyen bazı partiler meclise gelmiyerek boykot ederek meclisi kilitlemekte çalışmaz hale getirmekteler bu maddeyle bununda önüne geçilecektir.
    Bunlar benim fikirlerim.Karar sizin evetmi hayırmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yarın <EVET> diyeceğim inşaAllah

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki hayır...zorla sandık başına gidecez yok neymsı gıtmessem 17 ytl ceza.benım bu devlete verecek 5 kurusum yok ozellıkle boyle gereksız bı secım ıcın.o yuzden hayır verecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet verecem ama hayır da verebilirm.%51 evet %49 hayır düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz oy kulanıyorsak meclisdekiler ne yapacak adamları gonderiyoz kendi adımıza vekalet veriyoz o zaman bıraksınlar vekilliği

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biz oy kulanıyorsak meclisdekiler ne yapacak adamları gonderiyoz kendi adımıza vekalet veriyoz o zaman bıraksınlar vekilliği
    Evet devletin olanaklarından faydalansınlar avanta maaş alsınlar diye göndermiyoruz. Para cezası verilecekmiş. Benim en domokratik hakkımı zorlan kullandıramazlar. Sandığa gitmeyeceğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gitmeyeceğim, çünkü Sonuç Ne Olursa Olsun Ne şimdi Nede Sonrasinda Bir şey Değişmeyecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır kesinlikle Hayır kullanalım Arkadaşlar

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri