Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon
174 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: FB:2 PSV:0 Maç bitti Sonrası Yorumlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TURUN ANAHTARI KADIKÖY'DE!

Avrupa'da başarı hedefine adım adım ilerleyen F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ndeki 4. sınavında PSV'yi ağırlıyor! 16 maçtır yenilmeyen sarı lacivertli ekip, Kadıköy'de taraftarı önünde 3 puan alması durumunda Devler Ligi'nde ikinci tur kapısını aralayacak! Dev maç 21.45'de başlıyor..

FENERBAHÇE - PSV EINDHOVEN

STAT
    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

SAAT
    21.45

YAYIN
    Star Tv - Ajansspor.com

HAKEM
    Alain Hamer (Lüksemburg)

YARDIMCILAR VE 4.HAKEM
    Francis Crelo - Christian Holtgen
    Luc Wilmes

HAVA DURUMU
    9 derece, parçalı bulutlu

FENERBAHÇE

Volkan Demirel
    Gökhan - Yasin - Edu - Roberto Carlos-
    Kazım - Deniz - Aurelio - Vederson
    Alex
    Semih

PSV EINDHOVEN

Gomes
    Kromkamp - Marcellis - Salcido - Zonneveld
    Mendez - Bakkal -Simons - Perez
    Farfan - Lazovic

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki 4. maçında İstanbul'da PSV Eindhoven ile yapacağı karşılaşmada 3 puanı hedefliyor.

Genel olarak son 16 resmi maçta, Avrupa arenasında da son 8 maçında yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertli ekip, bu önemli sınavından da başarılı bir sonuçla ayrılmak istiyor.

G Grubu'nda 6 puanlı lider FC Inter'in ardından 5 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, grubun ilk maçında İtalyan rakibi karşısında olduğu gibi, kendi sahasındaki mücadelede seyircisi önünde kazanmak amacında.

-FENERBAHÇE'DE 2, PSV'DE 1 OYUNCU CEZALI-
    Zorlu maçta, Fenerbahçe'de 2, PSV Eindhoven da ise 1 oyuncu cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de, Hollanda ekibiyle 23 Ekimde deplasmanda yapılan maçta kırmızı kart gören Deivid ve bu maçtaki sarı kartıyla toplamda 3. karta ulaşan Lugano, takımını yalnız bırakacak.

PSV Eindhoven takımında ise 23 Ekim'deki maçta Fenerbahçeli futbolcu Semih'e tükürdüğü için UEFA'nın 4 maç ceza verdiği Addo, yer almayacak.

Hollanda ekibinde 2 sarı kartı bulunan Lazovic ise ceza sınırında. Golcü yıldız bu maçta maçta bir sarı kart daha görmesi durumunda takımının 27 Kasımda CSKA Moskova ile yapacağı maçta cezalı duruma düşecek.

-MAÇA İLGİ BÜYÜK-
    Avrupa kupalarında başarılı bir sezon geçiren Fenerbahçe'nin, PSV Eindhoven ile yapacağı karşılaşmaya taraftarları büyük ilgi gösteriyor.

Karşılaşmanın Biletix firmasından satılan biletlerinden sadece Fenerium alt tribünün bazı bloklarında satış devam ederken, maçta stadın tamamen dolması bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben en az 2 tane gol atacağımızı tahmin ediyorum eğer golyemezsek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah fener yüzümüzü güldürür...dün akşam sinirimden resmen uyku uyuyamadım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    inşallah fener yüzümüzü güldürür...dün akşam sinirimden resmen uyku uyuyamadım...

bulletfromhell FENERBAHÇE VE GS ile umarım iyi sonuçlar alırızda moralimiz düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bulletfromhell FENERBAHÇE VE GS ile umarım iyi sonuçlar alırızda moralimiz düzelir
    valla g.saray için kolay gibi gözükse de maç g.sarayın içi çok karışık...kalli hasan şaş gibi bir hücumcudan sağ bek yaratmaya kalkıyor ve takım içinde pek dışarı yansımasada kalliye karşı bi isyan var...inşallah bu sorunları arkada bırakıp yarınki maçta kendilerine ve büyüklüklerine yakışan bi netice alırlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla g.saray için kolay gibi gözükse de maç g.sarayın içi çok karışık...kalli hasan şaş gibi bir hücumcudan sağ bek yaratmaya kalkıyor ve takım içinde pek dışarı yansımasada kalliye karşı bi isyan var...inşallah bu sorunları arkada bırakıp yarınki maçta kendilerine ve büyüklüklerine yakışan bi netice alırlar...

inşallah :45: sana katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallahi yenilmesinde başka birşey düşünmüyorum.umarım galip gelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence fener Alır 2-0

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım bu macı alıp gurubtan cıkmayı garantileriz ve ben alacagımıza inanıyorum canı gönülden hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

canı gönülden başarılar fenerbahçeye

Sayfa 11/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri