birde trt iktidarın(akparti)güdümünde veya kontrolünde diyorlar..bu geceki olay doğruysa tezat oluşturmuyormu..
birde trt iktidarın(akparti)güdümünde veya kontrolünde diyorlar..bu geceki olay doğruysa tezat oluşturmuyormu..
CİMBOMLU
Konu f47xfenerli tarafından (21-10-2007 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.
çekecekek Vakitmi Var Nede Olsa Ab Ye Giriyoz Malum Bunlar Hazirlik Aşamasidir Yani Emir Yukardan Amca Beyden Gelmiştir Hangi Amca Tabi Puşt Amcadan
izledim ama görmedim burdan duyurmanın hangi akla hizmet olduğunu merak ediyorum çunku o programı burdan mılyon kez fazla kişi izlemiştir merak etme herkez görmüştür senin gibi bakan trtyi yenimi izlemeye basladınız trtde bundan çok daha dekolteli sunucular vardı çok şey kaçırmışsınız aleni olarak yapılan nedir pek anlıyamadım normal uygar bir giyimdi çok naçar olanlar için belkide tahrik edici olabilir bilemem kırmızı olarak yazmanızda kızışmış olduğunuzu anlıyorum![]()
Konu zxcvbn10250 tarafından (21-10-2007 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.
sayıssal loto oynamadığım için izlemem böyle şeyleri.izleyenler düşünsün ve ....
yav işin içine biraz espiri kattık ama harbiden hadini
aşan bir transparan dı bakalım nasıl olacak bende
merek ediyorum bayan da baya baya güzel biriydi
oraya buraya çekmeye gerek yok arkadaşlarımla
paylaşıyım dedim sadece
hehe belkide 500 küsür haftadır çekilen sayısalı ilk defa seyrettim valla oda spor prog.başlayacak diye inanın eğerki olay bu ise sanırım artık çekilişin müdavami olacağım![]()
hala o ... resmini bulan yok heralde![]()
hadi daha çeken yokmu yaaaaaaa merak ettik beeeeee![]()
SEMERKAND
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri