REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Özel Mesajla Yardım İstendikten Sonra Forumun Anlamı Kalmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 Özel Mesajla Yardım İstendikten Sonra Forumun Anlamı Kalmıyor

Tum herkese selam özellikle uydu konularında yakın takipte olmam konular cevap vermem nedeniyle tum herkes bana özel mesaj yolluyor.Bizim amacımız forumda bilgi paylasımı yapıp sorunları tum herkesin aramasıdır.Özel mesaj yoluyla halledilecek olduktan sonra forum neden acılsınki neden herkes forumda yardım alabilecegi bir konuyu özelden mesaj yolluyor buna görevlilerde dahil sormak ayıp degilki

İmzadada belirttim teknik konuda hiçbir kimseye yardım edilmeycektir.tum herkeste lütfen duyarlı olsun bu konuya.Zamanımın cogu pm okumakla geçiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tum herkese selam özellikle uydu konularında yakın takipte olmam konular cevap vermem nedeniyle tum herkes bana özel mesaj yolluyor.Bizim amacımız forumda bilgi paylasımı yapıp sorunları tum herkesin aramasıdır.Özel mesaj yoluyla halledilecek olduktan sonra forum neden acılsınki neden herkes forumda yardım alabilecegi bir konuyu özelden mesaj yolluyor buna görevlilerde dahil sormak ayıp degilki

İmzadada belirttim teknik konuda hiçbir kimseye yardım edilmeycektir.tum herkeste lütfen duyarlı olsun bu konuya.Zamanımın cogu pm okumakla geçiyor
    görüşüne katılıyorum.

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    görüşüne katılıyorum.

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
    Kimseye silah dayanmıyorki herkes konu acabilir yada o konuda mesaj yazar bizde bakarız pm kutum surekli doluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kimseye silah dayanmıyorki herkes konu acabilir yada o konuda mesaj yazar bizde bakarız pm kutum surekli doluyor
    pm konusunda çok rahatım ayda yılda br pm gelir okur yazarım.herşey şeffaf olsun dimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bize çok pm atılıyo şu olmadı bu olmadı sorunun aynısı forumda var biraz araştırma yapsak bulcaz sorunu eğer yoksa açın yeni konu orda belirtelim hem bilşmeyenler öğrenmiş olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta doğru söyliyor özel pm kimse pimseye atmasın
    burada bu forum paylaşım için var kimin ne sıkıntısı varsa herkes bildiğince
    yardımcı oluyor zaten bu forumun amacı da bu bunun dışına
    çıkılmaması forumumuz açısından daha iyi hizmet vermsine katkıda bulunacaktır bir arkadaşımızın sorununu çözerken bir çok arkadaşta bundan
    yararlanmış oluyor o bakımdan problemleri foruma yazalım herkes yardımcı olacaktır bazılarıda istıfade edecektir bu bilgilerden kosavalı kardeşimiz kaçtır
    uyarıyor biraz daha paylaşımcı olalım selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demekki forumda konulara pek bakılmıyor ki insanlar özel mesajı tercih ediyor
    eh birazda sabırsısızda
    oda var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı uykucu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demekki forumda konulara pek bakılmıyor ki insanlar özel mesajı tercih ediyor
    eh birazda sabırsısızda
    oda var

Bizim insanımızın yapısı bu ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ site içerisinde biraz gezinti yapsa aradığını zaten bulacak.İşte bu yüzden açılan konulara başlık atarken sadece program adını ve sürümünü yazmanızı istiyoruz.Program adını yazdığınız zaman zaten arama motoru daha çabuk buluyor.Yok bu işe yarıyor yok şu işe yarıyor diye başlık atarsanız arama motoruna: üzgünüz aradığınız kriterlere uygun konu bulunamadı cevabınıda
    çok görürsünüz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri