REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Forumumuz online rekoru kırıyor sevinemiyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon14 Forumumuz online rekoru kırıyor sevinemiyoruz

Bügüne Kadar SupersatForumda En Çok Online 683, 22-10-2007 saat 18:01.

Bugun rekor kırmısız ama sevinemiyoruz neden askerlerimiz sehit üzerine sehit veriyoruz karamsarlık hepimizi sardı bugunden sonrada kimse mudale etmezse yine sehit verecez gibime geliyor bunların kökü kurutulmadıgı sürece bizler sevinemeyiz.

Yinede forum adına hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumumuza hayırlı olsun.Evet çok çok üzgünüz kahroluyoruz ama elden bir şey gelmiyor şimdilik.Bir fikir ama yasımız için en azından bir süre forumumuzun fon rengini karartsaydık bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forumumuza hayırlı olsun.Evet çok çok üzgünüz kahroluyoruz ama elden bir şey gelmiyor şimdilik.Bir fikir ama yasımız için en azından bir süre forumumuzun fon rengini karartsaydık bence
    Logoda siyah kurdelamız var birde altta banner var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni rekor hayırlı olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun yeni rekor ama bu üzücü olaylar karşısında tat vermiyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı olsun yeni rekor ama bu üzücü olaylar karşısında tat vermiyo
    Bencede vermiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilmiyorum. eğer ordu ırakın kuzeyine girerde barzani itinin encekleri sataşırsa bizim askeri ne abd pisliği durdurur nede dünya.... biz oturduğumuz koltuklarda bu kadar öfkeli isek asker kimbilir nasıldır. pazar günkü çatışmada askerde kaçırılmış. orada operasyon yapanların tamamı burnundan soluyordur. ben bunları 1993-94 te yaşamıştım. umarım esir çocuklar bulunur.inşallah sağ sağlim bulunur. allah kahretsin şehitlere çok üzülmüştüm ama bu esir alınma olayı daha ziyadesi ile üzdü...pazar gününden beri ne iş yapabiliyorum ne de tadım var. inşallah hayırlı haberler alırız. selametle.
    Form un rekor kırması güzel ama sevinemedik vesselam...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Keşke bu rekor olmasaydı...sevinmek bir yana üzüyor...çünkü

Ben son yaşanılan kahredici olaylar yüzünden foruma geliyorum...ve benim gibi bir çok kişide bu sebeplerle geliyor...keşke bu kötü olaylar olmasaydı sadece bilgi paylaşımı ve yardım için gelseydik...inşallah terörün kökünü kazırızda sadece bilgi paylaşımı ve yardım için geliriz...işte o zaman online rekoru kırılırsa gerçekten sevinip mutlu olabiliriz...yinede forum adına hayırlı olsun...sevgilerimle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri