Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Özel Mesajla Yardým Ýstendikten Sonra Forumun Anlamý Kalmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon8 Özel Mesajla Yardým Ýstendikten Sonra Forumun Anlamý Kalmýyor

Tum herkese selam özellikle uydu konularýnda yakýn takipte olmam konular cevap vermem nedeniyle tum herkes bana özel mesaj yolluyor.Bizim amacýmýz forumda bilgi paylasýmý yapýp sorunlarý tum herkesin aramasýdýr.Özel mesaj yoluyla halledilecek olduktan sonra forum neden acýlsýnki neden herkes forumda yardým alabilecegi bir konuyu özelden mesaj yolluyor buna görevlilerde dahil sormak ayýp degilki

Ýmzadada belirttim teknik konuda hiçbir kimseye yardým edilmeycektir.tum herkeste lütfen duyarlý olsun bu konuya.Zamanýmýn cogu pm okumakla geçiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tum herkese selam özellikle uydu konularýnda yakýn takipte olmam konular cevap vermem nedeniyle tum herkes bana özel mesaj yolluyor.Bizim amacýmýz forumda bilgi paylasýmý yapýp sorunlarý tum herkesin aramasýdýr.Özel mesaj yoluyla halledilecek olduktan sonra forum neden acýlsýnki neden herkes forumda yardým alabilecegi bir konuyu özelden mesaj yolluyor buna görevlilerde dahil sormak ayýp degilki

Ýmzadada belirttim teknik konuda hiçbir kimseye yardým edilmeycektir.tum herkeste lütfen duyarlý olsun bu konuya.Zamanýmýn cogu pm okumakla geçiyor
    görüþüne katýlýyorum.

bilmemek ayýp deðil öðrenmemek ayýp

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    görüþüne katýlýyorum.

bilmemek ayýp deðil öðrenmemek ayýp
    Kimseye silah dayanmýyorki herkes konu acabilir yada o konuda mesaj yazar bizde bakarýz pm kutum surekli doluyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kimseye silah dayanmýyorki herkes konu acabilir yada o konuda mesaj yazar bizde bakarýz pm kutum surekli doluyor
    pm konusunda çok rahatým ayda yýlda br pm gelir okur yazarým.herþey þeffaf olsun dimi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bize çok pm atýlýyo þu olmadý bu olmadý sorunun aynýsý forumda var biraz araþtýrma yapsak bulcaz sorunu eðer yoksa açýn yeni konu orda belirtelim hem bilþmeyenler öðrenmiþ olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta doðru söyliyor özel pm kimse pimseye atmasýn
    burada bu forum paylaþým için var kimin ne sýkýntýsý varsa herkes bildiðince
    yardýmcý oluyor zaten bu forumun amacý da bu bunun dýþýna
    çýkýlmamasý forumumuz açýsýndan daha iyi hizmet vermsine katkýda bulunacaktýr bir arkadaþýmýzýn sorununu çözerken bir çok arkadaþta bundan
    yararlanmýþ oluyor o bakýmdan problemleri foruma yazalým herkes yardýmcý olacaktýr bazýlarýda istýfade edecektir bu bilgilerden kosavalý kardeþimiz kaçtýr
    uyarýyor biraz daha paylaþýmcý olalým selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

demekki forumda konulara pek bakýlmýyor ki insanlar özel mesajý tercih ediyor
    eh birazda sabýrsýsýzda
    oda var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn

Alýntý uykucu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    demekki forumda konulara pek bakýlmýyor ki insanlar özel mesajý tercih ediyor
    eh birazda sabýrsýsýzda
    oda var

Bizim insanýmýzýn yapýsý bu ARMUT PÝÞ AÐZIMA DÜÞ site içerisinde biraz gezinti yapsa aradýðýný zaten bulacak.Ýþte bu yüzden açýlan konulara baþlýk atarken sadece program adýný ve sürümünü yazmanýzý istiyoruz.Program adýný yazdýðýnýz zaman zaten arama motoru daha çabuk buluyor.Yok bu iþe yarýyor yok þu iþe yarýyor diye baþlýk atarsanýz arama motoruna: üzgünüz aradýðýnýz kriterlere uygun konu bulunamadý cevabýnýda
    çok görürsünüz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri