arkadaşlar bu konuda hepimiz son derece hassasız biliyorum ama içimizden geçen tüm küfürleri buraya yazarsak hiç bir faydası olmaz ve sadece üyenin banlanmasına yarar o yüzden yorumlarda daha dikkat edelim
arkadaşlar bu konuda hepimiz son derece hassasız biliyorum ama içimizden geçen tüm küfürleri buraya yazarsak hiç bir faydası olmaz ve sadece üyenin banlanmasına yarar o yüzden yorumlarda daha dikkat edelim
bu forum köfür paylaşımı yasaklamakdadır tepkini dile getirebilirsin ama forumu köfür amaçlı olarak böle ahkam yapamazsın . ölen şehitlerimizin en büyük pay sahibi olanlar suskun kalan yetkili kişilerimizdir dünyada terör olmayan hemen hemen ülke kalmadı bizde terörün böylesiylen mücadele ediyoruz ama baş edemiyorsak muhakkak yönetimden bir başarısızlık vardır
Şehitlerimize ALLAH tan rahmet dileriz
söyleyecek bir şey bulamıyorum artık şehitlere rahmet ailelerine başsağlığı dilemek bana çok zor geliyor biz onlar için birşey yapamıyoruz ki hep aynı laflarla geçiştiriyoruz ve yarın onları da unutuyoruz.bu yönetimle bu siyasetle hiç bir şey değişmeyecek.....
ALLAH tüm ülkemizi bu lanet adamların şerrinden muhafaza eylesin
buınların hepsi provakasyon hemen kanmamalıyız!!!
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
12 şehidimiz burada şehit düştü
![]()
Yüksekova İlçesi Dağlıca beldesi kırsalında daha önce aynı yerde görev yapanların anlattıklarına göre, dağlık alanın büyük bölümünde derinlik 300 ile 400 metre arasında değişiyor. Pusunun atıldığı alandaki demir köprü ise çayın üzerinden geçebilmek için tek yer.
![]()
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
nasıl kıydınız O ana kuzularına..? insanlıktan nasibini almamış yaratıklar..
içimdeki öfke,kin ve nefretten üzüntü duyamaz hale geldim..
silah tutan parmaklarınız kırılsın inşallah şehitlerimizin ailelerine sabırlar versin
hemşerim de şehit oldu yarın cenaze törenine katılacağım sesim çıktığı kadar terörü naletliyeceğim ..kayrolsun pkk kahrolsun bunlara yardım ve yataklık eden ......diye
![]()
Valla arkadaşlar bilemiyorum ama afedersiniz armut gibi oturmak yerine bir şekilde hassasiyetimizi ve ciddiyetimizi gösterelim. Nasıl mı; en azından evimizin balkonuna veya penceresine bayrağımızı asalım, forumda yasta olduğumuzu simgeleyecek bir şeyler yapalım" forum rengini karartmak gibi". Yani bunlar çok zor şeyler değil. Orada ana kuzuları bir bir can veriyor. Kimin için ? bizim için. Bizde lütfen ONLARIN RUHLARI İÇİN EVMİZİN BALKON VEYA PENCERESİNE AYYILDIZLI BAYRAKLARIMIZI ASARAK onlara karşı olan son görevlerimizi, ve saygımızı yerine getirelim. RUHLARI ŞAD OLSUN, ALLAH AİLELERİNE VE TÜM TÜRK ULUSUNA SABIRLAR VERSİN.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri